V.Ališauskas: „Automobiliu reikia važiuoti, ne tik jį turėti“ (video)

Tarp daugelio įdomių klasikinių automobilių savininkų šeštadienį per „Orlen Lietuva Classic Rally“ bus galima sutikti ir Vytenį Ališauską. Jo garaže snaudžia vienas ryškesnių „Volkswagen” markės automobilių visoje ilgoje jų istorijoje. Tai – „Karmann Ghia” kupė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 11:43 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:42 PM

Šis automobilis žymi ne tik pirmą „Volkswagen” kupė automobilį, bet ir tautų draugystę.

Kaip sufleruoja jo pavadinimas, modelis buvo gaminamas Vokietijoje „Karmann” gamykloje, o jo linijos buvo nugludintos Italijoje, tuo metu labai žymioje „Ghia” dizaino studijoje.

Paprasti ir patikimi iš „vabalo” pasiskolinti techniniai mazgai, elegantiškos bei dinamiškos kėbulo linijos čia dera kaip reta puikiai.

Šio automobilio šeimininkas V.Ališauskas, kaip pats sako, labiausiai džiaugiasi ne automobilio turėjimu, o faktu, kad bendraminčių „Vabalų” klubo narių susitikimuose gali juo važiuoti, rodyti džentelmeniško vairavimo pavyzdį ir džiaugtis puikiu automobiliu.

„Atėjo toks metas, kai pasistengęs galiu įsigyti automobilį, apie kurį svajoju. Bet juk svarbu ne turėti, o važiuoti ir džiaugtis klasikiniu automobiliu drauge su bendraminčiais.”, – sako tikras džentelmeniško vairavimo ambasadorius Vytenis Ališauskas.

Šio siužeto herojus „Volkswagen Karmann Ghia” drauge su kitais trisdešimt klasikinių automobilių pasirodys šių metų „Orlen Lietuva Classic Rally” trasoje.

Varžybos prasidės Plateliuose, o baigsis finišo koncertu Nidos prieplaukoje 20 val. Šiame kurorte vyks ir finalinis ralio klasikinių automobilių ir motociklų slalomas Neringos mero taurei laimėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.