Naujam sezonui „Bridgestone“ paruošė sportiškų naujienų

„Bridgestone Europe“ 65-oje Tarptautinėje Frankfurto automobilių parodoje ketina pristatyti naujausius savo produktus bei ateities padangų idėjas ir technologijas. Tarp naujausių padangų - „gumos“ keliautojams ir mėgstantiems vairuoti sportiškai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 10:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:46 PM

Be to, gamintojas paruošė ir koncepcinių padangų. Koncepciniai modeliai labiau įprasti automobilių gamintojų stenduose, bet „Bridgestone“ parodoje pademonstruos ir keletą ateities padangų.

Įmonės stendas bus suskirstytas į dvi zonas – dabarties ir ateities. Dabarties zona primena naujo „Bridgestone“ prekinio ženklo platformą „Everywhere“. Joje bus demonstruojamos naujosios „Potenza Adrenalin RE002 Urban Sport“ padangos ir žemu pasipriešinimu riedėjimui pasižyminčios „Ecopia EP150“ ir „Ecopia EP001S“ padangos, įvertintos aukščiausiais A/A EU balais.

Saugumu ir ekonomiškumu besidomintiems pirkėjams bus siūlomos aukščiausios klasės kelionėms skirtos padangos „Turanza T001“ bei „Run-Flat“ technologija, kurią demonstruoja „Bridgestone“ sportinės padangos „Potenza S001 RFT“.

Atskiroje scenoje bus pristatoma ir kita strateginė „Bridgestone“ kryptis - žieminės padangos. Čia bus galima išvysti „Audi Quattro“ modelį, „apautą“ naujomis „Blizzak LM-32s“ sportinėmis padangomis. Šis eksponatas simbolizuoja „Blizzak“ ir „Bridgestone“ jau tris sezonus iš eilės sėkmingai remiamas „Audi FIS Alpine Ski World Cup“ varžybas.

Ateities zonoje bus galima išvysti „Bridgestone“ technologijas, produktus ir ateities idėjas, kurios alsuoja draugiškumu aplinkai. Gamintojas pristatys vien iš ekologiškų medžiagų pagamintas koncepcines padangas ir „Air-Free“ beores koncepcines padangas, pritaikytos „Kart“ koncepciniam modeliui.

Taip pat stende bus galima pamatyti itin lengvas koncepcines „Half-Weight“ padangas ir pagal „Large and Narrow“ technologiją pagamintas siauras ir itin aukšto profilio padangas, skirtas ateinančios kartos ekologiškoms transporto priemonėms.

Parodoje taip pat bus rodoma patentuota „Tyre Printing“ technologija, kurį įrodo, jog padangos visai neprivalo būti tik juodos.

Pačiame stendo priekyje lankytojų žvilgsnius atkreips tviskantis sniego motociklas, kuris vilios žvilgtelėti ir į motociklų padangų kampelį. Čia „Bridgestone“ pristatys „MotoGP“ padangas bei naujausias „Battlax Sport Touring T30“ ir „Hypersport S20“ padangas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.