Pigus ir didelis „Dacia Logan MCV“ atvyko į Lietuvą

Prieš kelis mėnesius Ženevos automobilių parodoje automobilių gamintojas „Dacia“ savo naująjį modelį „Logan MCV“ parodė pirmą kartą, o dabar šis universalas jau pasirodė Lietuvos rinkoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 12:24 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:00 PM

Erdvų, paprastą ir nebrangų automobilį gamintojas kūrė pirkėjams, ieškantiems automobilio su erdvia bagažine ir tinkančio tiek miestui, tiek ir ilgoms kelionėms.

Naujasis „Logan MCV“ išsiskiria šiuolaikišku universalo kėbulu ir patraukliu vidumi. Tai – didelis ir funkcionalus automobilis su erdviu salonu (penkios normalaus dydžio sėdynės, kuriose pakanka vietos penkiems suaugusiems asmenims) ir 573 litrų talpos bagažine.

„Logan MCV“ gali būti varomas benzininiu arba dyzeliniu varikliu. Abu pasirinkimo variantai galia nepasižymi, bet gamintojas žada mažas degalų sąnaudas. Moderniausias „TCe 90“ 3 cilindrų variklis su turbokompresoriumi naudoja 5 litrus benzino 100 km bei išmeta 116 g/km anglies dioksido.

Arba, jei planuojama važinėti dideliais atstumais, „Dacia“ siūlo modelio versiją su dCi 90 dyzeliniu varikliu, kurio bendros degalų sąnaudos yra 3,8 l/100 km, o tarša anglies dioksidu – tik 99 g/km.

Kad būtų patogiau vairuoti, baziniame naujojo „Dacia Logan MCV“ modelyje dabar įrengtas vairo stiprintuvas, o saugumą sustiprina priekinės ir šoninės saugos oro pagalvės bei elektroninė stabilumo kontrolės sistema.

Naujasis „Logan MCV“ turi dar daugiau priedų: universalios paskirties daugialypės terpės sistemą „MediaNav“ liečiamu ekranu su radiju, laisvų rankų „Bluetooth“ jungtimi, garso sistema, USB jungtimi ir navigacija, automatinę tolygaus greičio palaikymo sistemą su greičio ribotuvu, automobilio statymo atbulomis judesio daviklius ir kita.

Naujojo universalo modelio pradinė kaina – 29 tūkst. 950 litų.

Kaip ir visiems kitiems „Dacia“ modeliams, naujajam „Dacia Logan MCV“ suteikiama penkerių metų arba 100 000 km ridos garantija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?