Miesto visureigį pagaminusi „Suzuki“ atkreipė dėmesį į stilių

Savaitės pabaiga „Suzuki“ buvo labai sėkminga – įmonė pagamino pirmąjį mažą visureigį „SX4 S-Cross“. Iš Vengrijoje, Eszterkome įsikūrusios gamyklos automobilį išvairavo Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2013, 1:07 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:26 PM

Jis išlaikė ilgametę tradiciją – Vengrijos ministrai pirmininkai nuvairuoja pirmąjį naujo modelio egzempliorių nuo gamybos linijos nuo pat 1991-ųjų, kai „Suzuki“ atidarė gamyklą.

Naujasis modelis akivaizdžiai skiriasi nuo kitų „Suzuki“ modelių. Iki šiol gamintojas iš Japonijos daugiausiai dėmesio skirdavo automobilio praktiškumui, bet akivaizdu, kad suprato – žmonės perka ne tik praktiškumą, bet ir stilių.

„SX4 S-Cross“ yra pirmasis „Suzuki“ C segmento nedidelis visureigis, suderinantis sportiško visureigio ir kompaktiško miesto automobilio savybes. Gamintojas pagrindiniu konkurentu įvardija „Nissan Qashqai“, bet greičiausiai pirkėjai mašiną lygis ir su mažesniu B segmento visureigiu „Opel Mokka“.

Naujasis modelis bus gaminamas su 1,6 litro benzininiais arba dyzeliniais varikliais. Abu varikliai turės po 120 AG.

Per pirmus metus „Suzuki“ planuoja parduoti 100 tūkst. šio modelio automobilių. Per 22 gamyklos veikimo metus joje buvo pagaminta 2,3 mln. automobilių ir įmonės vadovai neslepia planų ateityje plėstis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.