Naujausią modelį reklamuos seni „Toyota Corolla“ (video)

Patį populiariausią modelį pasaulyje „Toyota Corolla“ pirkėjai renkasi ir be daug reklamos, bet šįmet japonų gamintojas nusprendė prisistatyti itin originaliai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:24 PM

Netrukus prekybos salonus pasieks jau 11 kartos „Corolla“. Šio modelio automobiliai gaminami daugiau nei 40 metų, todėl įmonės rinkodaros specialistai sugalvojo įtikti ir pirmųjų „corollų“ vairuotojams, ir jaunajai kartai.

„Kilk aukštyn“ pavadintos reklaminės kampanijos vaizdo įrašas primena muzikinį klipą ir apima penkis dešimtmečius. Jis prasideda septintąjį dešimtmetį primenančiu nespalvotu įrašu, kuriame pirmosios kartos „Corolla“ rieda podiumu pro sinchroniškai šokančius žmones.

Aštuntąjį dešimtmetį atspindi spalvingai apsirengę šokėjai, devintąjį dešimtmetį pristato hip-hopo kultūros atstovai, o dešimtąjį dešimtmetį – rokeriai, bet visur šalia muzikantų ir šokėjų matyti tuo metu išleisti „Toyota Corolla“ modeliai.

Gamintojas neslepia, kad šiuo vaizdo įrašu tikisi sukelti nostalgiją vyresnio amžiaus klientams, o jauniems vairuotojams skirta paskutinė vaizdo įrašo dalis, kai pats automobilis virsta muzikantu ir aplinkiniai šoka pagal muziką, leidžiamą per mašinos garso įrangą.

Nuo 1968 metų, kai buvo pagaminti pirmieji šio modelio automobiliai, gamintojas pardavė jau 40 mln. „corollų“. Jubiliejinis automobilis savo savininką pasiekė rugpjūtį, tačiau „Toyota“ net nesuskaičiavo, kuris automobilis konkrečiai buvo 40-milijoninis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.