„Ford“ naujus automobilius pardavinės per „Facebook“

Ribotos serijos miesto visureigio „Ford EcoSport“ pardavimui koncernas pasirinko netradicinį būdą. Pirmieji automobiliai bus pardavinėjami tik per socialinį tinklalapį „Facebook“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 6:08 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:42 AM

Taip „Ford“ ruošiasi Europoje parduoti 500 automobilių ir jau laukia užsakymų.

Debiutui Europoje paruošti 500 „EcoSport Limited Edition“ kompaktiškų visureigių išsiskiria ne tik 17 colių skersmens ratlankiais ir odos salonu. Kiekviename jų įmontuota „Ford SYNC AppLink“ komunikacijos sistema, leidžianti balsu valdyti išmanųjį telefoną.

Be to, „Ford“ ketina netrukus pranešti apie specialiai šiai sistemai sukurtų programėlių paketą. Žadama, kad tarp programėlių bus ir leidimas metus nemokamai siųstis balso knygas tiesiogiai iš „Audioteka“ elektroninės bibliotekos.

„Facebook“ puslapyje bus galima užsakyti „EcoSport Limited Edition“ su dviem skirtingais varikliais – 90 AG, 1,6 litro darbinio tūrio dyzeliniu ir 125 AG vieno litro darbinio tūrio benzininiu varikliu. Pastarasis „EcoBoost 1.0L“ jau dvejus metus iš eilės išrinktas geriausiu pasaulyje varikliu.

Gamintojo teigimu, „EcoSport“ Europos keliuose nebus panašus į nieką – tvirtas, nebrangus ir netikėtai erdvus mažas miesto visureigis, prikimštas naujausių technologijų ir galimybių naudotis daugialypės terpės privalumais.

„Tai jaunam, socialiniuose tinkluose bendraujančiam žmogui skirta mašina, todėl nenuostabu, kad mes norime jį pasiekti per „Facebook“, – sakė „Ford of Europe“ viceprezidentas Roelantas de Waardas.

„EcoSport“ bus toks pat vikrus ir taupus kaip mažos klasės šeimos automobilis, tačiau tuo pat metu jis bus universalesnis, patogesnis ir labiau išsiskiriantis. Sportiškos ir gan agresyvios išvaizdos mažylis galės būti raudonos „Mars Red“, juodos „Panther Black“ ir baltos „Diamond White“ spalvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.