BMW gaudynės Vilniaus gatvėse – lyg kino filme (video)

Tokių vaizdų paprastai galima pamatyti tik filmuose, bet šis vaizdo įrašas tikras ir nufilmuotas ne tolimoje JAV ar Rusijoje. Stulbinančios gaudynės vyko viduryje dienos pagrindinėmis Vilniaus gatvėmis.

Bėgdamas nuo policijos BMW vairuotojas padarė avariją, bet nesustojęs nuvažiavo.<br>"Youtube" nuotr.
Bėgdamas nuo policijos BMW vairuotojas padarė avariją, bet nesustojęs nuvažiavo.<br>"Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Staškutė

Sep 12, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:54 AM

Sidabrinės spalvos septintos klasės BMW iš pradžių važiuoja gana tvarkingai, bet pamatęs, kad paskui jį rieda policijos automobilis, vairuotojas padidino greitį. Įlėkęs į žiedą prie Žirmūnų tilto jis tikėjosi pranerti pro sunkvežimį ir pasislėpti nuo policininkų, bet galu trenkėsi į sunkiasvorę transporto priemonę.

Suskaldytas mašinos buferis nukrito ant asfalto, bet BMW nesustojo ir nuskriejo Žirmūnų gatve. Aplenkęs prie šviesoforo stovėjusius automobilius prieš eismą jis pasuko į Minties gatvę, vėliau į Kalvarijų gatvę, ir nusprendęs, kad plačiomis gatvėmis pasprukti nepavyks, pasuko į kiemus.

Apsisukinėjantį vairuotoją pareigūnai bandė užblokuoti, bet jis į tai visai nereagavo. Gaudynės tęsėsi ir per kiemus, ir per pievas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininkas Gintaras Aliksandravičius užtikrino, kad nepaisant gaudynių baigties kelių chuliganas atsakomybės neišvengs. „Šiurkštūs pažeidimai – principo reikalas. Policijai labai svarbu, kad tokie žmonės neišvengtų atsakomybės“, - sakė jis.

Pasak pašnekovo, tokiu atveju išnaudojamos visos priemonės pavojingam vairuotojui susekti – miesto kamerų įrašai, numerių atpažinimo sistema ir kita. Laikas pareigūnams taip pat ne kliūtis. G.Aliksandravičius prisiminė, kad vieną motociklininką pareigūnai surado po 3 mėnesių, o vairuotoją iš Baltarusijos – po 8 mėnesių.

Štai šis įspūdingų gaudynių įrašas, kuriuo pasidalijo Vilniaus kelių policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.