Aukštuomenės žaisliukai iš Frankfurto: kuo važinės turtuoliai?

Brangiausi, galingiausi ir greičiausi. Šešiaženkles sumas ar net milijonus kainuojantys brangiausi modeliai Frankfurto automobilių parodoje smalsuolius traukė lyg medus, bet jais važinėti lemta tik turtingiausiems verslininkams ir arabų princams.

Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Staškutė

2013-09-13 17:38, atnaujinta 2018-02-22 05:41

Brangiausių automobilių „Porsche“, „Bugatti“, „Lamborghini“ ir „Ferrari“ gamintojai Frankfurte automobilių parodoje pristatė specialiai išleistų ribotos gamybos modelių.

Porsche 918 Spyder“ - įspūdingas ne tik ekstravagantiška išvaizda, bet ir tuo, kad po variklio gaubtu slypi elektrinis motoras. Jis kainuoja daugiau, nei 2 mln litų.

„Bugatti“ naujiena dar labiau verčianti iš kojų. Gamintojas pristatė antrąjį iš šešių „Legens“ serijos modelių, skirtą įmonės įkūrėjo sūnui Jeanui Bugatti, taip pat sukūrusiam „Type 57SC Atlantic“ modelį. Šių automobilių bus pagaminti vos trys ir jie kainuos po 3 mln. JAV dolerių.

Nuo lenktynių neatsiejama „Ferrari“ pristatė „458 Speciale“ modelį – patį galingiausią „Ferrari“, varomą atmosferiniu varikliu.

Pagal specialų užsakymą pagamintas „Rolls-Royce Celestial Phantom“ išsiskiria fantastiška prabanga. Automobilio lubas kūrėjai papuošė žvaigždėtą dangų primenančia danga su šviesos diodais, kurie išdėstyti ne atsitiktinai, o lygiai taip, kaip žvaigždės buvo išsidėsčiusios 2003 metų sausio pirmąją, kai iš gamyklos išriedėjo pirmasis „Phantom“.

Plačiau šiuos modelius apžiūrėkite vaizdo įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.