Nekantrus sunkvežimio vairuotojas vos nepaskandino „Ford“

Tai įmanoma tik Rusijoje. Šis pontoninis tiltas, jeigu tai galima pavadinti tiltu, yra per Nadymo upę naftos turtingame Jamalo-Neneto autonominiame regione Šiaurės Rusijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 12:02 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:31 PM

Sukrypusiu pontoniniu tiltu vairuotojai važiuoja itin atsargiai. Tačiau viskas dar labiau komplikuojasi, kad ant pontoninio tilto užvažiuoja pakrautas „KamAz“.

Automobilio iš kurio filmuojamas vaizdas, vairuotojas labai riebiai rusiškai nusikeikia pamatęs, kaip „Ford Focus“ ir „Žiguliai“ „išplaukia“.

„Žiguliais“ važiavęs vairuotojas, kurio automobilyje įmontuotas videoregistratorius, pasakojo, kad pirmiausia užgeso seni „Žiguliai“ priekyje. „Ford Focus“ sustojo. O neapsikentęs pakrauto sunkvežimio vairuotojas nutarė visus aplenkti. Beje už šių mašinų rikiavosi dar pora „Žigulių“.

Vairuotojas labiausiai gailėjo „Ford“, kuris neabejotai nukentėjo nuo vandens. Herojaus automobilyje vanduo apsėmė tik grindis keleivio pusėje. Bet tai yra „Žiguliai“ - ištvers.

Įvykio vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.