Per metus „Vilnius veža“ – ketvirtis milijono keleivių

754 tūkst. 538 litai sumokėtų mokesčių, 420 tūkst. litų pajamų per mėnesį ir sukurtos 149 darbo vietos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:36 AM

Tai – rezultatai, kurių per metus pasiekė sostinės savivaldybės įsteigta įmonė „Vilnius veža“, siekianti tapti taksi rinkos lydere. Ji jau pervežė apie 250 tūkst. keleivių ir visiškai pakeitė Vilniaus taksi įvaizdį.

„Įmonė įrodė, kad taksi paslaugos gali būti kokybiškos ir skaidrios“, - per „Vilnius veža“ gimtadienio šventę tvirtino Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Anot vienų metų gimtadienį švenčiančios bendrovės direktoriaus Beno Renato Baltusio, „Vilnius veža“ rinkoje įsitvirtino kaip įmonė, teikianti skaidrias taksi paslaugas, mokanti mokesčius valstybei ir labai aukštai iškėlusi paslaugų kokybės kartelę.

Jau netrukus į „Vilnius veža“ investuoti pinigai grįš valstybei sumokėtais mokesčiais. Be to, įmonėje dirba ne vienas vairuotojas, kuris grįžo iš užsienio.

Veiklą 2012 metų spalį pradėjusi su 8 taksi automobiliais, šiandien „Vilnius veža“ keleiviams paslaugas teikia su 40 naujų „Volkswagen Touran“, kuriuose už kelionę galima atsiskaityti ne tik grynaisiais, bet ir banko kortele.

„Vilnius veža“ taksi pirmieji Vilniuje pradėjo spausdinti keleiviams taksi čekį, kuriame nurodytas kelionės atstumas, kaina už kilometrą, galutinė važiavimo kaina ir taksi vairuotojo kodas.

„Vilnius veža“ įsteigė nuosavą skambučių centrą ir turi keturias atskiras telefono linijas, todėl klientams nereikia ilgai laukti, kol dispečerė atsilieps. Taip pat taksi galima išsikviesti naudojantis internetine taksi užsakymų sistema.

Keleiviai vežami naujais ir ekonomiškais automobiliais, taksi vairuotojai gali keleiviams suteikti žinių apie lankytinus objektus Vilniuje, susikalbėti anglų, rusų, vokiečių kalbomis.

Taip pat teikiamos moksleivių vežimo taksi paslaugas. Tėvai, sudarę sutartį su įmone „Vilnius veža“, gauna kelionės čekius, kuriais moksleiviai atsiskaito už važiavimą taksi. Tėvams pageidaujant, taksi vairuotojas, nuvežęs vaiką į mokyklą, apie tai tėvus gali informuoti trumpąja žinute. „Vilnius veža“ taksi automobiliai yra aprūpinti vaikams skirtomis saugos kėdutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.