Ant dviejų ratų svyruojantis sunkvežimis vos nesukėlė tragedijos (video)

Kinijos Zhejango provincijoje vairuotojams teko stebėti neįtikėtiną vaizdą. Tiesiame kelyje, ant tilto vairuotojas nesuvaldė sunkvežimio ir ant dviejų ratų pakilusi transporto priemonė trenkėsi į kelio atitvarą.

Vairuotojas net keletą kartų trenkėsi į apsauginius atitvarus ir vis persiversdavo ant kitoje pusėje esančių ratų.<br>"Youtube" nuotr.
Vairuotojas net keletą kartų trenkėsi į apsauginius atitvarus ir vis persiversdavo ant kitoje pusėje esančių ratų.<br>"Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“ ir lrytas.lt inf.

2013-10-20 18:18, atnaujinta 2018-02-21 00:18

Tačiau tai sunkvežimio nesustabdė – persisvėręs ant kito šono jis nuriedėjo į kitą tilto pusę ir ten taip pat trenkęsis į atitvarus vėl nuriedėjo į kitą pusę.

Taip transporto priemonė riedėjo skersai kelio ir trenkėsi į metalinius bortus dar keletą kartų, kol galiausiai virto ant šono.

Vairuotojui nepaprastai pasisekė, kad jis nenugarmėjo žemyn į vandenį, o kiti vairuotojai greitai pastebėjo nevaldomą sunkvežimį ir sulėtino greitį. Sunkvežimį vairavęs Songas Mintangas aiškino, kad mašina susvyravo, kai jis stabdydamas pasuko vairą.

Jis nesusižeidė, o šalia važiavusi moteris atsipirko galvos sumušimu. Nelaimės vaizdo įrašą žiūrėkite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.