Nuotykis kelyje: Kauno „mikriukas“ prasmuko pro neįtikėtiną tarpą (video)

Vilniečiai nuo tokių situacijų jau atprato, bet Kaune keleivius vežantys maršrutiniai mikroautobusai vis dar nardo tarp kitų eismo dalyvių.

"Mikriuko" vairuotojas vos prasmuko per siaurą tarpą tarp troleibuso ir stovinčių automobilių eilės.<br>Stop kadras.
"Mikriuko" vairuotojas vos prasmuko per siaurą tarpą tarp troleibuso ir stovinčių automobilių eilės.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 5:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:05 PM

Portalo lrytas.lt skaitytojas Virgis videoregistratoriumi nufilmavo, kaip ketvirtadienio rytą nemažu greičiu lėkęs mikroautobusas vos neįsirėžė į spūstyje stovinčius automobilius. Jo vairuotojas nėrė į dešinę ir pralindęs pro pat troleibuso priekį nurūko pirmyn.

Vaizdo įrašą žiūrėkite čia.

Šis vaizdo įrašas dalyvauja konkurse „Įdomiausias nuotykis kelyje“. Kviečiame dalyvauti ir jus arba balsuoti už patikusį vaizdo įrašą spaudžiant „patinka“ mygtuką, esantį po šiuo straipsniu arba po vaizdo įrašu, patalpintu portalo lrytas.lt TV skyriuje.

Daugiausiai balsų surinkusio vaizdo įrašo autorius bus apdovanotas žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektu iš „Egzotikos“.

Dalyvauti konkurse galite ir jūs, savo užfiksuotus vaizdo įrašus su trumpu aprašymu įkėlę per žemiau esančią formą, arba adresu konkursai@lrytas.lt atsiuntę nuotraukų. Plačiau apie konkursą konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"="">konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"" target="_blank">skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.