Nuotykis kelyje: nemaloni staigmena Lenkijos autostradoje (video)

Šioje atkarpoje daugelis lekia gerokai didesniu, nei 100 km/val greičiu ir tikisi, kad gerame, tiesiame kelyje galima saugiai spustelėti akceleratorių ir dar stipriau.

Antrąja magistralės juosta važiavęs vairuotojas nesitikėjo sulaukti priešpriešais atriedančio automobilio.<br>Stop kadras.
Antrąja magistralės juosta važiavęs vairuotojas nesitikėjo sulaukti priešpriešais atriedančio automobilio.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2013, 6:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:17 PM

Bet per Lenkiją keliavusi portalo lrytas.lt skaitytoja Rasa patikino, kad ir autostradoje negalima prarasti budrumo. Jos užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kad pro šalį pralėkęs automobilis vos nesusidūrė su netikėta kliūtimi – prieš eismą pusiau per skiriamąją juostą lekiančiu pasiklydusiu vairuotoju.

Šis vaizdo įrašas dalyvauja konkurse „Įdomiausias nuotykis kelyje“. Kviečiame dalyvauti ir jus arba balsuoti už patikusį vaizdo įrašą spaudžiant „patinka“ mygtuką, esantį po šiuo straipsniu arba po vaizdo įrašu, patalpintu portalo lrytas.lt TV skyriuje.

Daugiausiai balsų surinkusio vaizdo įrašo autorius bus apdovanotas žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektu iš „Egzotikos“.

Dalyvauti konkurse galite ir jūs, savo užfiksuotus vaizdo įrašus su trumpu aprašymu įkėlę per žemiau esančią formą, arba adresu konkursai@lrytas.lt atsiuntę nuotraukų. Plačiau apie konkursą konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"="">konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"" target="_blank">skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.