Su BMW S.Stalonę kopijavęs vaikinas įkliuvo pareigūnams (video)

Dvidešimtmetis amerikietis BMW kabrioletu nuriedėjo nuo filme „Rokis“ visame pasaulyje išgarsintų Filadelfijos muziejaus laiptų. Jo poelgis neliko nepastebėtas – aplink riedantį automobilį buriavosi grupelė jaunuolių, o kai įrašas paplito socialiniuose tinkluose, vaikiną apklausė policija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-28 22:34, atnaujinta 2018-02-20 18:47

Filadelfijos nacionalinio muziejaus laiptai tapo žymūs, kai 1976 metais čia buvo nufilmuota garsiojo filmo „Rokis“ scena.

Filme boksininko vaidmenį atlikęs aktorius Silvesteris Stalonė šiais laiptais užkopė skambant dainai „Gonna Fly Now“ ir sekamas būrio dėl jo pamišusių gerbėjų.

Nuo to laiko 72 muziejaus link vedantys laiptai vadinami Rokio laiptais, o žmonės čia plūsta nusifotografuoti iš viso pasaulio.

Ketvirtadienio naktį neįprastą vaizdą išvydęs vietos fotografas nutarė nufilmuoti atsargiai nuo laiptų riedantį automobilį, o vėliau patalpino savo tinklalapyje. Socialiniuose tinkluose greitai išplitęs vaizdo įrašas neliko nepastebėtas ir pareigūnų. Padaryta žala laiptams siekia 8 tūkst. JAV dolerių. Baudą pažeidėjas turės sumokėti, tik jeigu bus įrodytas jo kaltumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.