Dviguba nesėkmė: pagalbininkas nurideno mašiną nuo skardžio (video)

Kalifornijoje su balta „Mazda 3” važiavusi šeima vingiuotame kelyje apsivertė. Vairuotojui ir keleiviams nieko nenutiko, bet mašina buvo gerokai aplankstyta. Tokia avarija – pakankamai rimta nelaimė, bet tuo amerikiečių negandos nesibaigė.

Techninės pagalbos darbuotojas turėjo atversti automobilį ant ratų, bet vos tai padarė, mašina nuriedėjo nuo kelio ir vėl apvirto.<br>Stop kadras.
Techninės pagalbos darbuotojas turėjo atversti automobilį ant ratų, bet vos tai padarė, mašina nuriedėjo nuo kelio ir vėl apvirto.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 2:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:47 PM

Į avarijos vietą atvykęs techninės pagalbos darbuotojas turėjo mašiną vėl pastatyti ant ratų ir nutempti į remonto dirbtuves, tačiau iš pažiūros paprasta užduotis nepraėjo sklandžiai.

Moteris nufilmavo, kaip šeimos automobilį pagalbininkas prikabino prie sunkvežimio grandine ir bandė apversti ant ratų. Tačiau ratams pasiekus asfaltą grandinė trūko ir „Mazda 3” ėmė riedėti į nuokalnę.

„Jūs turbūt juokaujate“, - atsiduso gelbėjimo operaciją filmavusi moteris. Darbuotojas bejėgiškai puolė prie automobilio, bet mašina persisvėrė per kelkraštį ir nugarmėjusi nuo skardžio į krūmus vėl apsivertė ant stogo.

Žemiau galite peržiūrėti tragikomiško įvykio vaizdo įrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.