Nuotykis kelyje: išskirtinė palyda (video)

Lietuvos keliuose nustebina net tolumoje pamatyta lapė ar stirna, bet šiaurinėse šalyje galima išvysti gerokai daugiau drąsesnių gyvūnų. Skandinavijoje keliai, įsispraudę tarp miškų, pirmiausiai yra laukinių gyvūnų teritorija.

Būrys elnių ant kelio Laplandijoje - įprastas reiškinys.<br>Stop kadras.
Būrys elnių ant kelio Laplandijoje - įprastas reiškinys.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2013, 7:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:19 PM

Portalo lrytas.lt skaitytojas Tadas nufilmavo, kaip jį, važiuojantį per Laplandiją su krovininiu automobiliu, lydėjo ne vienas, ne du, o visas būrys šiaurinių elnių.

Šis vaizdo įrašas dalyvauja konkurse „Įdomiausias nuotykis kelyje“. Lapkričio 1 dieną pasibaigė laikas, iki kada galima pateikti savo vaizdo įrašą arba nuotrauką, bet balsuoti už patikusį vaizdo įrašą galima iki lapkričio 4 d. spaudžiant „patinka“ mygtuką, esantį po šiuo straipsniu arba po vaizdo įrašu, patalpintu portalo lrytas.lt TV skyriuje.

Daugiausiai balsų surinkusio vaizdo įrašo autorius bus apdovanotas žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektu iš „Egzotikos“.

Plačiau apie konkursą konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"="">konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"" target="_blank">skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.