Paaiškėjo įdomiausias lietuvių nuotykis kelyje (video)

Beveik mėnesį portalo lrytas.lt skaitytojai konkursui „Įdomiausias nuotykis kelyje“ siuntė įdomius vaizdo įrašus ir nuotraukas, kuriose užfiksuotos neįprastos, stebinančios akimirkos iš gatvių, kuriomis kasdien važinėjame.

Stop kadras.<br>Daugiausia skaitytojų balsų surinko vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas prieš eismą skriejantis automobilis.
Stop kadras.<br>Daugiausia skaitytojų balsų surinko vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas prieš eismą skriejantis automobilis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 4:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:59 PM

Nuotraukas ir vaizdo įrašus konkursui kvietėme siųsti iki lapkričio 1 dienos, o iki šiandienos, lapkričio 4 dienos, 14 val. buvo galima balsuoti už labiausiai patikusius vaizdus.

Tarp vaizdo įrašų daugiausiai balsų, net 164, surinko įrašo Nuotykis kelyje: kodėl visi važiuoja priešais mane? autorius, užfiksavęs, kaip Kaune, Islandijos plente vienas automobilis pateko į priešpriešinio eismo juostą, bet nė nemanė sustoti.

Į keblią situaciją patekęs vairuotojas spaudė kiek įkabindamas antrąja juosta, priešais greičiau atlekiančius automobilius, nors paprasčiau ir gerokai saugiau jam būtų buvę sustoti ir apsisukti.

Įvykį nufilmavęs Zigmantas M. bus apdovanotas vertingu ir labai praktišku prizu - žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektu. Šį prizą įsteigė didžiausias padangų prekybos tinklas Lietuvoje „Egzotika“.

„Vaizdo siužetas dar kartą visiems primena, kad vairuoti reikia labai atsakingai ir nei akimirkai neprarasti dėmesio bei koncentracijos, nes net ir nedidelės klaidos dažnai būna labai skaudžios.

Artėja labai pavojingas ir sudėtingas metas vairuotojams - žiema, todėl kviečiu visus ne tik vairuoti, bet ir automobili paruošti labai atsakingai. Tam būtina pasirūpinti saugiomis ir kokybiškomis padangomis“, - sakė „Egzotikos“ vadovas, ralio lenktynininkas Rokas Lipeikis.

Tarp nuotraukų daugiausia skaitytojų simpatijų sulaukė šiltas ir žavus kadras, kuriame portalo lrytas.lt skaitytojas Andržej G. užfiksavo per kelią einančių ančių šeimynėlę – antį ir net 13 iš paskos pėdinančių ančiukų. Jam atiteks dar vienas „Egzotikos“ prizas – padangų keitimas, montavimas ir balansavimas.

Toks pats prizas atiteks ir daugiausiai redakcijos simpatijų sulaukusiam konkurso dalyviui – Janui M., kurio vaizdo įrašas Nuotykis kelyje:„britva“ pralėkė per plauką nuo močiutės iki paskutinės dienos kovojo dėl pagrindinio konkurso prizo.

Šis pamokantis vaizdo įrašas dar kartą įrodo, kaip svarbu paisyti kelių eismo taisyklių ir nepatingėti paeiti iki perėjos, nes net puikiu oru, viduryje miesto reikia saugoti save.

Labai dėkojame visiems dalyvavusiems, o su konkurso „Įdomiausias nuotykis kelyje“ nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

Visas konkurse dalyvavusias nuotraukas ir vaizdo įrašus galite peržiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.