Dubajaus policijos garažas pasipildė naujais superautomobiliais (video)

Jungtinių Arabų Emyratų pareigūnai itin gerai pasiruošė gaudyti greičio viršytojus. Dubajaus automobilių parodoje jie pademonstravo keturis naujus superautomobilius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:24 PM

Policijos garažą papildė „Mercedes-Benz SL 63“, „Mercedes-Benz“ G klasės visureigis, patobulintas „Brabus“, „Nissan GTR“ ir dar viena „Audi R8“. Pirmąją tokią mašiną pareigūnai jau buvo nusipirkę anksčiau.

Dubajaus policininkai turi ir daugiau įspūdingų automobilių - „Ferrari“ ir „Lamborghini“ mėgstančius turtuolius pareigūnai vaikosi su „Bugatti Veyron“, „Ferrari FF“, „Aston Martin One-77” ir kitais automobiliais, rašo 7daysindubai.com.

Pridėjus naujausius pirkinius iš viso Dubajaus policininkai turi 12 superautomobilių.

„Kai pernai išleidome į gatves pirmąjį automobilį, „Lamborghini“, tyrėme, kokia to nauda, - sakė Dubajaus policijos kuopos vadas Nabilas Abdulla Al Redhas. - Žiūrėjome, kaip žmonės bei spauda reaguoja, ir pastebėjome, kad įtaka gera.

Ji veikia mums kaip reklama, todėl nusprendėme plėstis. Dažniausiai automobilius naudojame turistų lankomose vietose ir leidžiame jiems nusifotografuoti kartu. Tai padeda formuoti Dubajaus įvaizdį visame pasaulyje.“

Pasak pareigūno, visi policijos superautomobiliai verti apie 14,5 mln. dirhamų – apie 10 mln. litų, tačiau žinant, kad vien „Bugatti Veyron“ kainuoja daugiau nei pusę šios sumos, N.A.Al Redhas gerokai pasikuklino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.