Aziją motociklais įveikę lietuviai grįžta namo

Du mėnesius keliavusių lietuvių grupė šeštadienį grįš į Lietuvą įgyvendinę savo svajonę. 11 keliautojų įveikė 14 tūkst. kilometrų trukusį žygį keturiais motociklais ir dviem lydinčiais visureigiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:00 PM

Žygio sumanytojas - buvęs Vilniaus meras Vilius Navickas su žmona Jolanta. Ilgą bei sudėtingą kelionę taip pat įveikė Sigitas Kviklys, Balys Bardauskas, Andrejus Ponkratenka, Franekas Šukštulis, Valius Mažulis, Laima Versekėnaitė, Rytis Markevičius, Gabija Petronytė ir poralui lrytas.lt išsamiai apie žygio eigą pasakojęs Saulius Paukštys.

Kelione per Rusijos ir Kazachstano platybes bei egzotiškąją Kiniją, Laosą ir Tailandą lietuviai pažymėjo Stasio Dariaus ir Stepono Girėno skrydžio per Atlantą 80-ąsias metines.

Sekusius jų žygio įspūdžius, draugus ir kelionių entuziastus keliautojai kviečia pasitikti Vilniaus oro uoste. Lietuvių grupė grįš šeštadienį lėktuvu iš Helsinkio, kuris nusileis 17 val. 35 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.