Įdomiausio vaizdo įrašo autorius nufilmavo reginį, nes draugai būtų nepatikėję (video)

Ką pagalvotumėte pamatę priešingoje magistralės pusėje, už pertvaros, automobilį, skuodžiantį ta pačia kryptimi kaip ir jūs? Tokį vaizdą išvydęs kaunietis Zigmantas Merliūnas užtikrino – sunku patikėti ir savomis akimis, o draugai be įrodymų greičiausiai būtų tik pasijuokę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 5:57 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:23 AM

„Važiavome su pusbroliu nuo Klaipėdos į Vilniaus pusę. Jis vairavo ir iš pradžių nesupratome, kas vyksta. Kitoje pusėje pamatėme automobilį. Pagalvojome, kad jis stovi, bet artėdami pastebėjome, kad jis juda. Toks vaizdas šokiravo“, - pasakojo jis.

Prieš eismą riedantį automobilį vaikinai pravažiavo, bet jiems tuoj pat šovė į galvą stabtelėti ir nufilmuoti pasiklydusį vairuotoją.

„Pagalvojau, kad jei kam papasakosiu, niekas nepatikės. Sustojome kelkraštyje, bet galvojome, kad prieš eismą riedantis vairuotojas mūsų nebeprivažiuos, nes pakeliui buvo išvažiavimas. Tačiau jis lėkė tolyn“, - stebėjosi Z.Merliūnas.

Pasak jo, prie vairo sėdintis garbaus amžiaus vairuotojas atrodė itin pasimetęs, bet nebandė apsisukti ir nestabdydamas riedėjo 50-60 km/val. greičiu.

„Laimė, kad nepasitaikė dviejų sunkiasvorių automobilių, lenkiančių vienas kitą. Tada jam nebūtų likę kur dėtis“, - sakė keisto įvykio liudininkas.

Apie portalo lrytas.lt skelbtą konkursą „Įdomiausias nuotykis kelyje“ Zigmantas sužinojo iš savo tėčio – jis vaikino paklausė, ar jau nusiuntė vaizdo įrašą redakcijai.

Universitete studijuojantis Zigmantas neslėpė, kad jį sudomino ir pagrindinis konkurso prizas - žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektas iš padangų salono „Egzotika“.

Atsiimdamas naujų, kokybiškų žieminių padangų komplektą jis patikino, kad saugių padangų žiemai jam kaip tik reikėjo ir jų išmatavimai puikiai tinka turimam automobiliui „Volvo S60”.

Nugalėtojo vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.