Kuris naujas automobilis jums atrodo geriausias? (balsavimas)

Lietuvos geriausio „Metų automobilio“ rinkimai vis labiau įsibėgėja – po Vilnių važinėja vis daugiau pačių naujausių automobilių, iš kurių vienas po mėnesio, gruodžio viduryje bus paskelbtas geriausiu nauju automobiliu šalyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 2:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:55 AM

Šįmet „Metų automobilio“ konkurse dalyvauja 35 automobiliai - tai lygiai 2,5 karto daugiau, nei prieš šešiolika metų jų varžėsi Lietuvos žurnalistų autoklubo 1997 metais surengtame pirmajame konkurse. Prie jo starto linijos buvo išrikiuota 14 automobilių.

Kuris automobilis iš 35 konkurso dalyvių labiausiai vertas būti finaliniame septynete, paaiškės po bandymų stovyklos Druskininkuose. Šiemet visi konkurse dalyvaujantys automobiliai bus bandomi vertinimo komisijai gerai žinomais Druskininkų ir jų apylinkių keliais lapkričio 27-gruodžio 1 dienomis.

Iš septynių geriausiųjų bus išrinktas vienas „Metų automobilio“ titulo nugalėtojas, jis paaiškės gruodžio 15 dieną.

Šį titulą vienam modeliui skirs 10 žurnalistų komisija, tarp jų - ir portalo „lrytas.lt“ žurnalistė Ilona Staškutė bei dienraštį „Lietuvos rytas" atstovaujantis Mindaugas Grinius.

Tačiau vairuotojai visuomet turi savo įsitikinimų, kurie nebūtinai sutampa su komisijos verdiktu. Taigi, kviečiame jus pareikšti nuomonę balsuojant už patinkančius automobilius.

Norėdami sužinoti daugiau apie dominantį modelį, spauskite ant jo nuotraukos - taip rasite visą apie jį portale lrytas.lt skelbtą informaciją.

Už patinkantį modelį galima atiduoti balsą vieną kartą per dieną, tačiau galima balsuoti už daugiau nei vieną automobilį. Balsavimas baigsis kartu su „Metų automobilio“ konkursu – gruodžio 15-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.