Brangiausių „Audi“ limuzinų bus pagaminta vos 50

Net ir kukliausiai sukomplektuotas bazinis „Audi A8“ – aukščiausios klasės limuzinas, žavintis komfortu, tenkinantis daugumą prabangos ir prestižo poreikių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 6:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:32 AM

Pasitelkus papildomus priedus ir suasmeninimo galimybes, pageidaujantiems maksimalaus išskirtinumo, „Audi“ koncernas ruošia staigmeną.

Pirmąjį ateinančių metų ketvirtį ribotų serijų ir išskirtinių modifikacijų gamyba užsiimanti „Audi“ dukterinė įmonė „Quattro GmbH“ savo gamybos bazėje Nekaro Ulmo gamykloje pagamins ypatingą seriją, kurią sudarys 50 išskirtinės galios ir komplektacijos automobilių „Audi A8L W12“.

Tai bus 10 cm pailginto kėbulo limuzinas su 500 AG galios 12 cilindrų W formos varikliu ir, savaime suprantama, „quattro“ visų ratų pavara.

„Audi A8L W12“ salonas pasižymės unikaliu apdailos medžiagų deriniu ir tik šiam modeliui būdingais spalvų sprendimais.

Odiniai sėdynių ir salono apmušalai bei dekoratyvinės medžio ir kitų medžiagų inkrustacijos sukurtos bendradarbiaujant su garsiu Italijos baldų gamintoju „Poltrona Frau“. Šios bendrovės meistrai dalyvauja ir atliekant salono įrengimo darbus. Ant durelių slenksčio bus speciali lentelė su modelio eilės numeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.