J.C.van Damme'o triuką baltarusis pakartojo su zaporožiečiais (video)

Jevgenijus Jakuševas iš Gardino įrodė, kad yra ne prastesnis už legendinę veiksmo filmų žvaigždę Jeaną Claude'ą van Damme'ą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 10:23 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:47 AM

Garsusis aktorius neseniai nusifilmavo „Volvo“ sunkvežimių reklamoje, kurioje jis atliko špagatą tarp dviejų atbulomis važiuojančių sunkiasvorių automobilių. Vaizdo įrašas išpopuliarėjo žaibiškai ir atsirado daugybė norinčių įspūdingą triuką pakartoti.

Tačiau joks rimtas ar juokingas bandymas nebuvo toks įspūdingas, kaip šokėjo iš Baltarusijos špagatas tarp dviejų zaporožiečių.

1961 ir 1969 metais pagaminti ZAZ automobiliai ne tik neturėjo brangios stabilumo sistemos, kurią kartu su J.C.van Damme'u reklamavo „Volvo“. Šie automobiliai sunkiai palaiko stabilų greitį ir važiuodami stipriai vibruoja, taigi J.Jakuševas turėjo itin pasitikėti vairuotojais.

Baltarusiai nenaudojo jokių saugumo priemonių, o jų bandymą dar apsunkino lietus. Kaip J.Jakuševui sekėsi, galima pamatyti vaizdo įraše žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.