Nauja „Porsche“ prabangos dozė – speciali „Cayenne“ serija

„Cayenne“ visureigių pirkėjams, kuriems niekada negana prabangos detalių, „Porsche“ ruošiasi pasiūlyti specialios serijos „Platinum Edition“ modelius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2013, 11:06 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:17 AM

Tai bus itin gausios komplektacijos „Cayenne“ ir „Cayenne Diesel“ modeliai, į kuriuos gamintojas sudės visas patogumo ir saugumo sistemas, kokių klientai paprastai pageidauja savo automobiliuose.

Iš išorės šiuos modelius bus galima pažinti pagal platinos spalva dažytas oro paėmimo angų groteles, šoninių langų juosteles, bagažinės krašto papuošimą bei dviejų spalvų salono apdailą.

Specialaus leidimo modeliuose bus aštuonių laipsnių automatinė pavarų dėžė, žibintai su dvigubais ksenonais, automobilio statymo davikliai priekyje ir gale, savaime užtemstantis veidrodėlis ir tamsinti galiniai langai.

Visi automobiliai bus komplektuojami su 19 colių skersmens lengvo lydinio ratlankiais.

Ypatingųjų „Cayenne“ interjere bus derinamos juoda ir kreminė spalvos, sportinis vairas su pavarų perjungimo svirtelėmis ir pramoginės sistemos valdymo kompiuteris su liečiamu 7 colių ekranu bei garso sistema su 11 garsiakalbių.

„Platinum Edition“ užrašas ant slenksčio aiškiai parodys aplinkiniams į kokį automobilį sėda jo savininkas.

Tačiau automobilio išskirtinumas apsiriboja prabangia įranga.

Specialaus leidimo „Cayenne“ ne tik negavo papildomos galios, bet jie bus išleisti tik su mažiausios galios varikliais – 300 AG benzininiu ir 245 AG dyzeliniu.

Gamintojo skaičiavimu, sausį prekyboje pasirodysiantis benzininis „Cayenne Platinum Edition“ turėtų kainuoti apie 229 tūkst. litų, o dyzelinis – apie 232 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.