„Audi“ miesto visureigių šeima pasipildys mažiausiu nariu

„Audi“ oficialiai patvirtino – mažiausias miesto visureigis Q1 tikrai bus gaminamas. Šiuo metu visureigių šeimą sudaro trys didesni modeliai Q3, Q5 ir Q7 bei jų versijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 2:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:26 AM

Įgyvendindama prieš keletą metų priimtą tvarios plėtros strategiją ir siekdama dar labiau padidinti konkurencingumą, „Audi“ bendrovė gamins ir mažosios klasės miesto visureigį „Audi Q1“.

Apie tai pranešta bendrame „Audi AG“ bendrovės direktorių tarybos ir tos pačios bendrovės profsąjungos vadovybės bendrame posėdyje.

Automobilio kūrimo darbai pradedami dar šiais dar metais ir tikimasi, jog pirmieji „Audi Q1“ nuo konvejerio Ingolštadte nuriedės 2016 metais.

Po 3 metų pasirodysiantis „Audi Q1“ – didžiulio Audi modelių asortimento atnaujinimo ir plėtros dalis. Šiuo metu „Audi AG“ gamina 49 modelių automobilius. Tikimasi, kad iki 2020–ųjų šis skaičius išaugs iki 60 modelių ir bus parduodama po daugiau, kaip po 2 mln. automobilių kasmet.

Dabar „Audi“ miesto visureigių šeimą sudaro Q3, RS Q3, Q5, SQ5 ir Q7 modeliai.

Naujasis „Audi Q1“ atliks ir kelias rinkodaros funkcijas. Visų pirma, turint omenyje milžinišką „Audi Q3“ pasaulinį populiarumą, tai bus pigiausia galimybė įsigyti „premium“ segmentui priklausantį Q šeimos didesnio pravažumo miesto automobilį.

Be to, tai bus „Audi“ bendrovės žingsnis ir į neseniai susiformavusį, tačiau jau šiuo metu labai konkurencingą mažųjų miesto visureigių segmentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.