„Megane RS“ Lietuvoje kainuos dvigubai daugiau nei paprasta versija

Šįmet „Renault“ pristatė vieno iš populiariausių savo modelių, trečiosios kartos „Megane“ atnaujintą versiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-04 19:10, atnaujinta 2018-02-19 23:44

Kaip ir kiti nauji prancūzų gamintojo modeliai, „Megane“ serija išsiskiria nepakartojamu prancūzišku stiliumi. Visos trys versijos – hečbekas, kupė ir universalas – dabar pasipuošė nauju buferiu, naujomis ventiliacinėmis grotelėmis ir kapotu, ant kurio blizgiame juodame fone įtaisytas didesnis „Renault“ logotipas.

Nauji elipsės formos žibintai siekia sparną, o dinamišką visų „Megane“ versijų išvaizdą dar labiau sustiprina LED dienos žibintai.

Identiškas „Megane“ hečbeko, kupė ir universalo priekis atspindi nuoseklų dizainą, o kiekvienos versijos kėbulas byloja apie išsaugotą charakterį.

Pasak gamintojo, „Megane“ hečbekas tapo dar stilingesniu ir modernesniu, universalas „Megane Grandtour“ išliko toks pat praktiškas, tačiau žavintis savo aptakiais kontūrais, o dinamiškų ir atletiškų linijų „Megane“ kupė – kaip visada žavus ir traukiantis akį.

Naujuosius „Megane“ jau galima įsigyti prekybos atstovų salonuose. Pradinė kaina Lietuvoje –nuo 44 tūkst. 770 litų.

Keičiant „Renault“ automobilių kėbulo išvaizdą, neliko nuošalyje ir „Megane“ sportinės versijos. Atnaujintas ne tik dizainas. Dabar GT versija bus su 2.0 T „Renault Sport 220“ varikliu, o „Megane RS“ įrengta ir „RS Monitor 2.0“ platformos pagrindu veikianti „RS Replay“ funkcinė galimybė.

Naująją „Megane“ seriją užbaigianti RS versija sukurta tiems, kurie nori pajusti didžiausią vairavimo malonumą. Automobilyje sumontuotas 2.0 T „Renault Sport 265“ variklis bei priekinė pakaba su nepriklausoma posūkio ašimi, garantuojanti puikų sukibimą su kelio danga ir optimalų transmisijos efektyvumą.

Galima rinktis arba sportinę, arba „Cup“ važiuoklę. „Renault Sport“ inžinierių sukurta naujoviška RS važiuoklė užtikrins nepakartojamą sportinio vairavimo jausmą.

Veikdamas sportiniu režimu, 2.0 16 V variklis su turbokompresoriumi pasiekia 265 AG (195 kW) galią, esant 5500 aps./min., bei 360 Nm sukimo momentą, esant 3000 aps./min.

Šis galingas variklis turi kintamą kuro įsiurbimo sinchronizavimo sistemą, kuri, esant žemiems variklio sūkiams, padidina sukimo momentą, ir 1,5 barų slėgio turbokompresorių, sustiprinantį galią esant aukštiems apsisukimams.

Naujuosius „Megane RS“ jau galima įsigyti „Renault“ prekybos atstovų salonuose. Tiesa, ši versija gerokai brangesnė už paprasčiausią „Megane“. Jos pradinė kaina Lietuvoje – nuo 99 tūkst. 450 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.