Dalintis automobiliu siūlys atokiausių Vilniaus rajonų gyventojams

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikianti dalinimosi automobiliu paslauga „CityBee“ nuo šios savaitės pradedama siūlyti sostinės miegamųjų rajonų gyventojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 3:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:52 PM

Vilniuje, Fabijoniškėse, atidarius pirmąsias dvi aikšteles, toliau planuojama plėstis ir į kitus atokiau nuo centro esančius sostinės rajonus.

„Klientams, kurie gyvena nuo miesto centro nutolusiuose rajonuose, pasinaudojus „CityBee“ paslauga dar reikia rūpintis, kaip grįžti namo. O tai ypač nemalonu šaltuoju sezonu. Tad nusprendėme, kad atėjo laikas atidaryti naujas aikšteles ne tik Vilniaus centre ir aplink jį, bet ir arčiau klientų namų“, – sako „CityBee“ veiklos vadovas Aurimas Drūtys.

Anot A.Drūčio, šį sprendimą paskatino ir didelė šeimyninės klasės automobilių paklausa. Įmonė erdvesnius automobilius pasiūlė lapkritį. „Atkreipėme dėmesį, kad ypač greitai išpopuliarėjo neseniai rinkai pasiūlyti vienatūriai „Fiat 500 L“ su specialiomis kėdutėmis vaikams. Kadangi dalis klientų, turinčių mažų vaikų, gyvena toliau nuo miesto centro, įkurti aikšteles arčiau jų namų yra natūralus mūsų paslaugos plėtros etapas“, – teigia jis.

Pasak pašnekovo, artėjant didžiausioms metų šventėms tikimasi, kad klientų, kurie paslauga naudojasi kartu su savo šeimomis, skaičius augs.

Aikštelės Fabijoniškėse, esančios prie verslo centro „Kamanė“ ir prie viešbučio „Park Inn“, jau veikia nuo šios savaitės, o kitą savaitę Ukmergės gatvėje pradės veikti ir trečioji.

Įvertinus naujųjų aikštelių populiarumą, ateityje daugiau jų planuojama įrengti ne tik Vilniaus, bet ir Kauno bei Klaipėdos miegamuosiuose rajonuose.

Šiuo metu Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje iš viso veikia 20 „CityBee“ dalinimosi automobiliu aikštelių. Klientams siūlomi „Fiat 500“, „Fiat Punto“, „Fiat Bravo“, „Fiat 500 Cabrio“, „Fiat 500 L“, „Fiat Doblo Cargo“, „Fiat Doblo Combi Maxi“, „Fiat Ducato“, BMW 5 serijos, „BMW X5“ modelių automobiliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.