Išradingi kanadiečiai pagamino važiuojantį automobilį iš ledo (video)

Dideli ir sunkūs pikapai už Atlanto labai populiarūs, bet tai, ką pagamino kanadiečiai pralenkė visas automobilių tobulintojų idėjas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:13 PM

Ant „Chevrolet“ važiuoklės jie sumontavo kėbulą vien iš ledo. Panaudoję beveik penkias tonas sušalusio vandens luitų, vyrai iš šios laikinos medžiagos išskaptavo kėbulą su radiatoriaus grotelėmis, durelėmis su pusiau nuleistais „stiklais“, plačiomis ratų arkomis ir dideliu krovinių skyriumi.

Ledinis automobilis „Ice truck“ turėjo net šviečiančius priekinius ir galinius žibintus. Tiesa, dėl didelio svorio pikapas galėjo važiuoti tik apie 20 km/val. vidutiniu greičiu.

Neįprasto automobilio kūrėjai neslėpė ambicijų patekti į Gineso rekordų knygą kaip greičiausiai judančios ledo skulptūros autoriai ir nufilmavo, kaip įveikia 1,6 km atstumą lydimi būrio smalsuolių Ontaryje.

Deja, neįprastą automobilį buvo galima apžiūrėti labai trumpai. Nufilmavę rekordo siekimui skirtą įrašą autoriai pastatė jį į šiltą garažą, kur automobilis virto didžiule bala.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.