„Peugeot“ atskleidė Ženevos parodai paruoštą naujieną

„Peugeot 308 SW“ su universaliu kėbulu – visiškai atnaujintas automobilis. Iš pirmtako jis perėmė tik pavadinimą.

Naujasis "Peugeot 308 SW" išsiskirs talpumu ir dailiomis formomis.<br>Gamintojo nuotr.
Naujasis "Peugeot 308 SW" išsiskirs talpumu ir dailiomis formomis.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:34 PM

Naujasis prancūziškas universalas pirmą kartą bus pristatytas Ženevos automobilių parodoje šių metų kovą ir rinką pasieks vasarą.

„Peugeot“ inžinieriai dinamišką, talpų, stilingą ir sportišką automobilį su universaliu kėbulu sukūrė pagal pernai pristatytą naująjį hečbeką.

Erdvūs matmenys (ilgis 4,58 m, plotis 1,47 m) leido įgyvendinti klientų, kuriems svarbiausios universalų kėbulą turinčio automobilio savybės – talpumas, erdvumas ir praktiškumas, lūkesčius.

Naujojo „Peugeot 308 SW“ bagažinės talpa – 610 litrų. Tai vienas iš geriausių rodiklių šiame segmente. Paprastos formos leido sukurti praktišką ir labai talpią bagažinę.

Iš bagažinės pusės galines sėdynes galima vienu judesiu sulankstyti ir grindys taps visiškai lygios. Kokybiškos medžiagos ir aukšto lygio apdaila savo ruožtu užtikrina aukščiausios klasės važiavimo malonumą.

Panašiai kaip ir hečbeke, „Peugeot 308 SW“ naudojama nauja efektyvi modulinė platforma (EMP2), lemianti net 140 kg mažesnį svorį ir geresnę dinamiką. Rezultatas – už kitus panašius universalus gerokai malonesnė važiavimo patirtis.

Naująjį 308 SW iš karto galima įsigyti su naująsias „Euro 6“ normas atitinkančiais benzininiais ir dyzeliniais varikliais, kurie užtikrina vienus iš geriausių savo klasės rodiklių. Dėl „BlueHDi“ technologijos kilometrui tenka tik 85 g CO2 išlakų, o vidutinės degalų sąnaudos – vos 3,6 litro.

Gamintojo teigimu, „Peugeot i-Cockpit“ naujoviška vairuotojo vieta yra stilinga, rafinuota ir ergonomiška. Ji sukuria vairuotojui ir keleiviams šiuolaikinę aplinką ir modernumo pojūtį.

Naujojo automobilio kokybę demonstruoja kiekviena kruopščiai parinkta detalė, kurių tikslas – automobilį paversti vienu iš geriausių ir užtikrinti markės pakėlimą į aukštesnį segmentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.