ISM studentai slalomo trasoje aplenkė net D.Butvilą

Šeštadienį Vilniuje gaudė ne tik motociklų, bet ir automobilių varikliai. „Siemens“ arenos stovėjimo aikštelėje ISM studentai surengė slalomo varžybas, kurias paįvairino žinomų sportininkų pasirodymai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-03 21:51, atnaujinta 2018-02-14 08:45

ISM Studentų atstovybės organizuotas slalomo varžybas atidarė profesionalus ralio pilotas, 2013 metų automobilių ralio čempionas Dominykas Butvilas kartu su tituluota gražuole Simona Burbaite.

2013-ųjų Lietuvos pirmoji vicemis nedrįso stoti prie varžybų starto linijos, tačiau D.Butvilas nepabijojo priimti studentų iššūkio ir varžėsi kartu su dar 27 slalomo dalyviais.

Kiekvienam dalyviui trasą teko įveikti po tris kartus, o varžybų rezultatai buvo skaičiuojami sudėjus du geriausius kiekvieno dalyvio rato įveikimo laikus.

Tarp važiavimų susirinkusius linksmino šonaslydžio meistrai Norbertas ir Ignas Daunoravičiai. Į šonu slystančius jų BMW buvo galima ne tik pasižiūrėti, bet ir pavažiuoti keleivio sėdynėje.

Slalomo nugalėtojas Justas Eimontas vairavo gerokai mažiau įspūdingą automobilį, senuką „Peugeot 205”, bet patyrusiam slalomo ir žiedinių lenktynių dalyviui jo pakako. J.Eimontas taip pat tapo nugalėtoju ir priekiniais ratais varomų automobilių klasėje.

Šioje klasėje antrąją vietą užėmė Marius Survilas su „Peugeot 106”, o trečiąją – Nerijus Kiseliovas su „Honda Civic“.

Antroji vieta bendroje įskaitoje ir pirmoji tarp galiniais ratais varomų automobilių atiteko Mantui Šliogeriui, kuris nuo J.Eimonto atsiliko neįtikėtinu, vos 0,09 sekundės skirtumu.

Antrąją vietą šioje klasėje laimėjo Justas Gudavičius su „Mazda MX-5”, o trečioji – tokį patį automobilį vairavusiam Jaroslavui Oževič.

Moterų klasėje nugalėjo Inesa Gudavičė su „Ford Focus“, antrąją vietą užėmė portalo lrytas.lt žurnalistė Ilona Staškutė su „Volvo V40”, o trečiąją – Erika Kuklytė su „Audi A4”.

D.Butvilas su „Toyota GT86” bendroje įskaitoje finišavo septintas ir ketvirtas galinių varomų ratų klasėje, bet tai jo nenuliūdino.

„Smagu prisiminti ir studentavimo laikus, ir slalomą. Dalyvavo labai gerų slalomo meistrų, visų skirtingi automobiliai. Savo važiavimą vertinu gerai ir džiaugiuosi, kad bendras varžybų lygis toks aukštas“, - tvirtino D.Butvilas, pats studijas baigęs ISM.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.