Automobilių techninės apžiūros centras iškils greta Vilniaus

Vilniaus rajone, Senajame Ukmergės kelyje, šiemet iškils beveik 6 mln. litų vertės automobilių techninės apžiūros centras, kuriame vienu metu galės būti tikrinami tiek lengvieji, tiek krovininiai automobiliai. Šis pastatas bus daugiau nei 1300 kvadratinių metrų ploto ir yra jau dešimtasis „Tuvlitos“ projektas Lietuvoje. Jo įgyvendinimo ėmėsi Suomijos koncernui priklausanti viena didžiausių ir moderniausių statybos bendrovių Lietuvoje AB „YIT Kausta“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

May 15, 2014, 11:37 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:28 PM

„Projekto pagrindinis tikslas – sumažinti kitų techninės apžiūros centrų užimtumą. Šis centras klientams suteiks išankstinės registracijos ir telefonu, ir internetu galimybę, o įdiegtos naujos technologijos padidins gamybos pajėgumus.

Abi šios priemonės efektyviai sutrumpins laukiančiųjų eiles. Kad statybos darbai vyktų sklandžiai, pasirinkome įmonę „YIT Kausta“, kurios darbų organizavimą ir kokybę įvertinome ankstesniame projekte“, – sakė bendrovės „Tuvlita“ prezidentas ir valdybos pirmininkas Antanas Dadurka.

„Tuvlitos“ automobilių centras vienu metu galės tikrinti 6 lengvuosius ir 3 krovininius automobilius. Pastate bus įrengtos ne tik automobilių serviso, bet ir administracinės, buitinės bei techninės patalpos. Bus įrengta ir speciali laboratorija bei mokymų klasė. Pastate įsikurs ir techninių apžiūrų įmonių asociacija. Šalia pastato bus įrengta stovėjimo aikštelė 60 automobilių. Automobilių techninių apžiūrų centre vienu metu galės dirbti 15 specialistų.

„Džiaugiamės, kad užsakovas patikėjo mums statyti jau antrąjį „Tuvlitos“ automobilių techninės apžiūros centrą. Tikime, kad šis centras suteiks galimybę operatyviau dirbti, o būsimi klientai įvertins paprastesnę ir greitesnę automobilio techninės apžiūros procedūrą. Nors statybos darbams skirtas laikas labai trumpas, planuojame kovo mėnesį pradėtus darbus baigti jau spalio pabaigoje. Šiuo metu virš pastato jau iškeltas vainikas, simbolizuojantis stogo įrengimo darbų pabaigą“, – sako „YIT Kausta“ vadovas Kęstutis Vanagas.

„YIT Kausta“ yra įgyvendinusi ne vieną analogišką projektą – pastatė „Scania“ gamybinę bazę Vilniuje, „Ivabaltė“ žemės ūkio technikos prekybos ir aptarnavimo centrą Saviečių kaime Kėdainių r. bei „Toyota“ automobilių prekybos ir aptarnavimo centrą Vilniuje. Bendrovė taip pat stato gyvenamuosius namus, gydymo įstaigas, komercines patalpas, prekybos centrus, viešbučius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.