Automobilių parodoje galima paliesti ir nematytus naujokus

„Nissan“ stende parodos lankytojams pristatomos keturios iš aštuonių šiemet pasirodysiančių kompanijos naujienų. Šviežiausia iš jų – kompaktiškas hečbekas „Pulsar“.

Kauno „Žalgirio“ arenoje – naujų automobilių pardavėjų vilionės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno „Žalgirio“ arenoje – naujų automobilių pardavėjų vilionės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-09-19 12:39, atnaujinta 2018-01-30 10:51

Viena reikšmingiausių naujienų – visiškai naujas mažylis iš Prancūzijos „Renault Twingo“, kurį ištyrinėti dar mažai kam pavyko. Neįtikėtinai mažas šio automobilio variklis sumontuotas galinėje dalyje ir suka galinius ratus.

Salono erdvė nustebina – 180 centimetrų ūgio žmogus gali labai patogiai įsitaisyti vairuotojo vietoje.

Didžiausia „Škoda“ stendo naujiena – praktiškumą ir pravažumą vertinantiems vairuotojams skirtas „Octavia Scout“. Visi varantieji automobilio ratai automatiškai įsijungia tuomet, kai tik davikliai užfiksuoja pablogėjusį padangų sukibimą su kelio danga.

„Nissan“ stende parodos lankytojams pristatomos keturios iš aštuonių šiemet pasirodysiančių kompanijos naujienų. Šviežiausia iš jų – kompaktiškas hečbekas „Pulsar“.

Gamintojo atstovai giriasi, kad „Pulsar“ ratų bazė – ilgiausia savo klasėje. Greta hečbeko lankytojai gali iš arčiau susipažinti ir su naujos kartos „X-Trail“. Ekspozicijos modelių gamą užbaigia Lietuvoje populiarumo sulaukęs „Nissan Qashqai“ bei jo „mažasis brolis“ - atnaujinto dizaino „Juke“.

Dar vienas mažylis daugeliui negirdėtu pavadinimu – tai Prancūzijoje gaminamas „Ligier“. Šiemet tokią transporto priemonę įsigijo tik trys klientai, tačiau pardavėjai viliasi, kad jų gretos didės.

„Ligier JS 50“ modelio automobilį galima vairuoti turint AM kategorijos vairuotojo pažymėjimą – jau nuo 15 metų.

Įspūdingų bekelės galiūnų mėgėjams vertėtų apžiūrėti „CF MOTO“ motociklus, keturračius, motovisureigius. Šis gamintojas veiklą pradėjo tik 1989 metais, tačiau Europos rinkoje sėkmingai konkuruoja su tokią pačią produkciją siūlančiais „Honda“, „Yamaha“.

Dvyliktą kartą surengta paroda veiks iki sekmadienio vakaro.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.