Įvedus eurą „Regitroje“ keletą dienų laukiama sutrikimų

Naujuosius 2015 metus Lietuva pasitiks atsisveikinusi su nacionaline valiuta.

"Regitros" veikla keletą dienų gali strigti dėl euro įvedimo.<br>V.Balkūno nuotr.
"Regitros" veikla keletą dienų gali strigti dėl euro įvedimo.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 4:51 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:11 PM

Dėl valiutų pokyčių geriausia paskutinėms metų dienoms neatidėti automobilio registravimo, registracijos stabdymo ar mokėjimo už vairavimo egzaminus.

Pereinant prie naujosios valiutos paskutinę šių metų dieną, gruodžio 31-ąją, nuo 12 val. „Regitros“ elektroninių paslaugų portalai neveiks.

Galimi sutrikimai informacinėje sistemoje, kuria naudojasi transporto priemonėmis prekiaujančios įmonės, todėl siūloma įrašyti duomenis ir laikinųjų numerio ženklų naudojimo pažymėjimais pasirūpinti iš anksto.

Taip pat galimi sutrikimai kitose informacinėse sistemose ir klientų aptarnavimo vietose. Sausio 2-3 dienomis įmonė sieks klientus aptarnauti įprasta tvarka, tačiau nesklandumai galimi. „Regitrai“ informaciją teikia daugelis susijusių išorinių registrų, kurie jau yra pranešę apie labai tikėtinus savo elektroninių paslaugų teikimo sutrikimus. Įmonė primena, kad už užsakytas el. paslaugas būtina sumokėti iki 2014 m. gruodžio 31 d. 12 val. Iki šio termino nesumokėjus paslaugos mokesčio, užsakymą reikės pakartoti po 2015 m. sausio 1 d.

Siekiant išvengti galimų nesklandumų, tiek gyventojams, tiek įmonėms ir organizacijoms dėl paslaugų rekomenduojama kreiptis iš anksto arba po 2015 m. sausio 4 dienos.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.