Motociklininkų sezonas išsiplės iki pat Estijos

Sporto klubas „Coffee Racers“ patvirtino plento motociklų renginių planą šiems metams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-27 10:46, atnaujinta 2018-01-14 23:25

Jame net 8 renginiai „Autogidas.lt-Vrooam Oil Track Attack“ Lietuvos, Latvijos ir Estijos žiedinėse trasose, įskaitant didžiausią Baltijos šalyse plento motociklų lenktynių čempionatą, taip pat greičiausio rato lenktynės kartodrome ir veiklos būsimiems ir pradedantiesiems motociklininkams.

„Šie renginiai bus skirti ne tik plento motociklininkams, bet ir visiems motociklų vairuotojams ir mėgėjams. Be lenktynių bus organizuojama įvairiausių veiklų ir šou. Atvykusiųjų lauks geros emocijos, draugiški dalyviai ir galimybė pabendrauti su sportininkais, pažiūrėti į šio sporto „virtuvę“, – sakė „Coffee Racers“ prezidentas Adomas Dautartas.

Daugiausia „Coffee Racers“ renginių šiemet numatoma „Nemuno žiede“ Kačerginėje. Šioje trasoje motociklininkų žiedo sezonas bus atidarytas balandžio 25 d., o uždarytas rugsėjo 5 dieną. Taip pat čia vyks du vasaros renginiai – birželio 13 ir liepos 25 dienomis.

Šiais metais bene įdomiausia Baltijos valstybių trasa „Bikernieki“, esanti Rygoje, sulaukė Latvijos valstybės investicijų atnaujinimui – ji bus uždaryta iki liepos mėnesio.

Todėl sporto klubo organizuojami renginiai šioje trasoje vyks tik sezono pabaigoje – liepos 11 ir rugpjūčio 8 dienomis.

Taip pat motociklų lenktynės ir treniruotės vyks ir prieš porą metų renovuotoje „Auto24 Ring" trasoje Piarnu mieste. Baltijos šalių motociklininkai šia trasa galės mėgautis sezono pradžioje – gegužės 23 d. ir pabaigoje – rugpjūčio 22 dieną.

Minėtų renginių metu vyks „Vrooam Oil Trophy 2015“ čempionatas. Po 8 etapų paaiškės greičiausiasis lenktynininkas. Pernai šį titulą išsivežė lenkas Leszekas Rzonca.

Nuo jo nedaug atsiliko lietuvaičiai Gedas Čeplaitis, Justas Bučnys, Saulius Kutkaitis. Tarp penkiasdešimties lenktynių dalyvių buvo galima išvysti ir merginų. Be to, lenktynininkai varžysis ir „Autogidas.lt Time Attack“ rungtyje – kas greičiausiai įveiks žiedo ratą.

„Smagu, kad kasmet vis daugėja dalyvių mūsų renginiuose, sulaukiame svečių iš užsienio, viliamės dar labiau išpopuliarinti šį sportą. Didelį postūmį suteikia ir mūsų rėmėjai, kurių gretos šiemet pasipildė“, – sakė A.Dautartas.

„Coffee Racers“, kaip ir ankstesniais metais, didelį dėmesį skiria pradedantiesiems motociklininkams ir saugaus vairavimo skatinimui.

Šiemet sporto klubas vėl organizuos nemokamus saugaus motociklizmo kursus su teoriniais ir praktiniais užsiėmimais bei tradicinį renginį „Moto dieną“, skirtą saugaus vairavimo praktikai „Nemuno žiede“.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.