Raseinių „Regitroje“ – dokumentų problemos ir nauji įtarimai

„Regitra“ atskleidė įtartinus keturių lengvųjų automobilių registravimo atvejus.

Raseinių „Regitroje“ paaiškėjo, kad keturi brangūs automobiliai buvo įregistruoti pateikus įtartinus dokumentus.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Raseinių „Regitroje“ paaiškėjo, kad keturi brangūs automobiliai buvo įregistruoti pateikus įtartinus dokumentus.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2015, 7:08 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 6:57 AM

Valstybės įmonė, atlikdama transporto priemonių registracijos veiklos auditą „Regitros“ Raseinių grupėje, pastebėjo, kad keturi į Lietuvą įvežti automobiliai buvo įregistruoti su įtartinais dokumentais.

Nustatyta, kad Lietuvoje įregistruojant anksčiau mūsų šalyje dar neregistruotus lengvuosius automobilius „Audi A4“, „Land Rover Range Rover Evoque Prestige“, „Kia Sportage“ ir „Nissan Qashqai“ buvo remiamasi galimai suklastotais registracijos dokumentais.

„Regitros“ auditas nustatė, kad registruoti pateikti Danijos Karalystės transporto priemonių registracijos liudijimai neatitinka saugiųjų dokumentų technologinių apsaugos priemonių reikalavimų.

Tai gali reikšti, kad brangūs automobiliai buvo vogti, o vagys juos įregistravo suklastoję dokumentus ir galimai pardavė.

Informaciją apie įtariamus pažeidimus VĮ „Regitra“ perdavė policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.