Kauniečiams – naujas autobuso maršrutas

Miesto savivaldybės įsteigta „Kauno autobusų“ bendrovė nuo šio pirmadienio keičia daugelio maršrutų viešojo transporto priemonių (autobusų bei troleibusų) eismo grafikus.

Kaune keisis viešojo transporto tvarkaraščiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kaune keisis viešojo transporto tvarkaraščiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 24, 2015, 2:03 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 4:00 AM

Taip pat šią savaitę numatyti pasikeitimai ir taip vadinamų maršrutinių autobusiukų eisme. Viso viešojo transporto eismas Kaune pertvarkomas intensyviam keleivių vežimo sezonui.

Atnaujinamas 46 M autobusų maršrutas, greta to, nuo pirmadienio organizuojamas naujas 63-iasis maršrutas Kaniūkai-“Mega“. Nuo ateinančio šeštadienio keičiami 3, 10, 37, 37 N, ir 39 autobusų maršrutų poilsio dienų eismo tvarkaraščiai.

Pasak UAB „Kauno autobusai“ Viešojo transporto komercijos skyriaus vadovės Daivos Agulienės, esminiai autobusų bei troleibusų eismo tvarkaraščių pakeitimai paprastai daromi pavasarį, prasidedant atostogoms, ir rudeniop.

„Pasibaigus vasaros atostogų metui, autobusai ir troleibusai važiuos dažniau, nes gerokai padidėja keleivių srautai. Rudens sezono naujovė – 63-asis autobuso maršrutas, kuris pagerins Šilainių mikrorajono gyventojų susisiekimą su Vilijampolėje įsikūrusiomis įmonėmis, o Vilijampolės gyventojai turės galimybę greitai ir be persėdimų pasiekti pramogų ir laisvalaikio centrą „Mega“, – sakė D.Agulienė. – Taip pat norime nuraminti gyventojus, kad poilsio dienomis keisis tik 3, 10, 37, 37 N ir 39 maršrutų autobusų eismo tvarkaraščiai, visų kitų autobusų ir troleibusų savaitgalių eismo tvarkaraščiai nesikeičia.“

Kadangi maudynių sezonas taip pat artėja prie pabaigos, tai nuo rugsėjo 1 -osios 9-ojo maršruto troleibusai visomis dienomis iki stotelės „Kauno marios“ važiuos tik po vieną reisą rytą ir vakarą, 12-ojo maršruto troleibusai iki stotelės „Kauno marios“ nebevažiuos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.