Mokėjimo mobiliaisiais telefonais problemas sprendė visą dieną

Patogiausios atsiskaitymo už automobilio stovėjimą Vilniuje priemonės ir vėl streikuoja. Vilniaus miesto SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad laikinai sutriko atsiskaitymas mobiliaisiais telefonais už automobilių stovėjimą.

Už automobilio stovėjimą norintys sumokėti vilniečiai vėl buvo priversti ieškoti grynųjų.<br>Justino Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Už automobilio stovėjimą norintys sumokėti vilniečiai vėl buvo priversti ieškoti grynųjų.<br>Justino Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2016, 3:01 PM, atnaujinta May 25, 2017, 4:24 AM

Šiuo metu už stovėjimą negalima susimokėti SMS žinutėmis, o mobiliąja programėle „m.Parking“ sėkmingai naudotis gali tik „Bitės“ ir „Omnitel“ mobiliojo ryšio operatorių klientai.

Įmonės viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistas tomas Šiuškus tikina, kad „Susisiekimo paslaugų“ specialistai aiškinasi sutrikimų priežastis, kurios bus šalinamos iškart po jų nustatymo.

Už automobilių stovėjimą jis rekomendavo atsiskaityti grynaisiais pinigais parkomatuose.

Trečiadienį kilusius nesklandumus dėl atsiskaitymo mobiliaisiais telefonais už automobilių stovėjimą Vilniuje įmonei pavyko pašalinti tik baigiantis darbo dienai. Maždaug 17 val. vairuotojai už stovėjimą jau galėjo atsiskaityti įprastomis priemonėmis – SMS žinutėmis ir per mobiliąją programėlę „m.Parking“.

Savivaldybės įmonės atstovai patikino, kad su sistemos sutrikimais susidūrę vairuotojai nuostolių nepatirs. Taip pat jie atsiprašo visų vairuotojų už kilusius nepatogumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.