Lietuviai automobilių meistrai – tarp geriausiųjų pasaulyje

Portugalijoje finišavo tarptautinis „Audi“ automobilių popardaviminio aptarnavimo specialistų ir serviso meistrų čempionatas „Audi Twin Cup 2016“.

Lietuviai automobilių meistrai – tarp geriausiųjų pasaulyje<br>Gamintojo nuotr.
Lietuviai automobilių meistrai – tarp geriausiųjų pasaulyje<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2016, 6:15 PM, atnaujinta May 10, 2017, 9:05 PM

Jame itin sėkmingai pasirodė lietuviai – Kauno Audi centro meistrų komanda užėmė antrąją vietą servisų kategorijoje, o bendroje įskaitoje liko devinti pasaulyje.

Dvi dienas trukusiose darbuotojų varžytuvėse šįmet dalyvavo net 71 komanda iš 36 pasaulio šalių.

Kvalifikacinės varžybos tradiciškai vyko atskirose šalyse, kuriose dirba „Audi“ įgaliotieji atstovai, o finalinės rungtys – vienoje iš čempionate dalyvaujančių „Audi“ įgaliotųjų atstovybių. Šįkart tai buvo „Audi“ Portugalijos atstovybė Algarvės regione.

Varžybose dalyvavusi Kauno „Audi“ centro komanda užėmė antrą vietą servisų kategorijoje, o bendrojoje įskaitoje liko devinta.

Pirmąją bendrosios įskaitos vietą laimėjo Rusijos „Audi“ komanda, antroji vieta atiteko vokiečiams, o trečioji – kinams.

„Mūsų darbuotojai itin sėkmingai varžėsi su pajėgiausiomis pasaulyje Audi serviso komandomis. Užduotys buvo nelengvos, meistrams teko rimtai padirbėti ir pritaikyti visus įgūdžius, įgytus tiek kasdien aptarnaujant mūsų klientus, tiek ir dalyvaujant specialiuose kursuose. Pasiekti rezultatai ir įvertinimas pasauliniu mastu motyvuoja dar labiau stengtis ir kasdieniniame darbe“,– „Audi Twin Cup“ čempionato rezultatus komentavo „Kauno Audi centras“ komandos vadovas Vladas Vaitkus.

„Audi Twin Cup“ dalyviai varžėsi įvairiose automobilių remonto ir į servisą besikreipiančių klientų aptarnavimo rungtyse. Buvo testuojama serviso vadybininkų ir meistrų kvalifikacija, matuojama, kaip sklandžiai bendradarbiauja vadybos ir remonto personalas, vertinami klientų aptarnavimo įgūdžiai.

Nestigo ir teorinių bei praktinių testų, buvo imituojamos įvairios techninio aptarnavimo centro kasdienybėje pasitaikančios situacijos.

Serviso meistrams teko perkrimsti itin kietą riešutėlį – atlikti naujojo „Audi Q7 e-tron“ įkraunamo hibrido diagnostikos ir remonto darbus.

Šis neseniai pristatytas modelis pasižymi ne tik techninių inovacijų gausa, bet ir visiškai kitokios konfigūracijos elektros sistemos posisteme, kurioje itin daug pakeistų standartų ir kurią perprasti reikia specifinių aptarnaujančio personalo įgūdžių, ugdomų specializuotuose kursuose.

Tarptautinis „Audi“ automobilių popardaviminio aptarnavimo specialistų ir serviso meistrų čempionatas „Audi Twin Cup 2016“ šiais metais vyko jau 21-ąjį kartą.

Lietuvos specialistai jame varžėsi trečią kartą. Prieš du metus čempionate dalyvavę Kauno „Audi“ centro atstovai taip pat pelnė antrąją vietą servisų kategorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.