Prieš šventes Vilnių sukaustė neregėtos spūstys, laisvos tik kelios gatvės

Sostinės vairuotojų galvose kirbėjęs planas miestą palikti kaip įmanoma anksčiau šiais metais vėl nepasiteisino. Pirmosios spūstys intensyviausio eismo Vilniaus gatvėse pradėjo formuotis dar prieš pietus.

Vilnių sukaustė spūstys.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilnių sukaustė spūstys.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Steponėnė, Saulius Rinkevičius

Dec 23, 2016, 3:41 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:02 PM

Spūstis sustiprino smegduobė

Didžiausios transporto srauto problemos - Geležinio Vilko gatvėje, Senamiestyje, Naujamiestyje, Šnipiškėse ir Fabijoniškėse. Spūstis dar sustiprino Upės gatvėje atsivėrusi smegduobė.

Dėl jos šia gatve nevyksta eismas, o vairuotojai iš Senamiesčio į vakarinę miesto dalį rieda Konstitucijos prospektu. Čia eismas vos juda.

Ne ką geresnė situacija buvo Ozo gatvėje, taip pat Savanorių prospekte. Transporto srautas vėžlio greičiu juda ir Antakalnio gatvėje bei Laisvės prospekte.

Vairuotojams gyvenimo nepalengvino ir sudėtingos oro sąlygos. Nuo pat ryto krito šlapdriba, o oro temperatūrai svyruojant apie nulį laipsnių kelininkai perspėjo apie galimą plikledį.

Keliose gatvėse spūsčių nėra

Spūstyse įstrigę vilniečiai liūdnai juokauja, kad šiuo metu geresnis sprendimas nei sėsti į automobilį yra tiesiog eiti pėsčiomis. Esą tokiu būdu tikslą pasieksite greičiau.

Norint kuo greičiau išvažiuoti iš Vilniaus verta rinktis Tūkstantmečio gatvę, vakarinį aplinkkelį, Ukmergės gatvę. Antakalnio gatvė penktadienio pavakare taip pat nebuvo stipriai užsikimšusi.

Jei tik yra galimybė, aplenkite Vilniaus centrą bei A.Goštauto, Kalvarijų, Kareivių, Ateities, Geležinio Vilko gatves bei Savanorių ir Konstitucijos prospektus. Šiose vietose spūstys didžiausios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.