Svarbi žinia Robbie Williamso gerbėjams – ir pėstiesiems, ir dviratininkams

Trečiadienį vilniečiams patekti į Vingio parką bus sudėtingiau.

 Prieš atlikėjo R.Williamso koncertą ant pėsčiųjų tilto nuo Vingio parko bus įrengti atitvarai. <br> Organizatorių nuotr. 
 Prieš atlikėjo R.Williamso koncertą ant pėsčiųjų tilto nuo Vingio parko bus įrengti atitvarai. <br> Organizatorių nuotr. 
Kol kas pėsčiųjų tiltas nuo Vingio parko – be atitvarų. Jie bus sumontuoti prieš atlikėjo R.Williamso koncertą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kol kas pėsčiųjų tiltas nuo Vingio parko – be atitvarų. Jie bus sumontuoti prieš atlikėjo R.Williamso koncertą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 15, 2017, 9:49 PM, atnaujinta Aug 16, 2017, 1:48 PM

Kad Žvėryno pėsčiųjų tilto po Robbie Williamso koncerto neužplūstų klausytojai, bus įrengti ribotuvai. Paskui tiltas vėl bus atiduotas pėstiesiems ir dviratininkams.

Iš koncerto Vingio parke grįžtančių vilniečių trečiadienį prie pėsčiųjų tilto lauks atitvarai. Tokie, kokie ten buvo kelis dešimtmečius.

Šią vasarą atliekant tilto rekonstrukciją atitvarai buvo išmontuoti. Bet prieš koncertą, imdamasi saugumo priemonių, savivaldybė juos vėl prisiminė.

Savivaldybės laikinasis Miesto ūkio ir transporto departamento direktoriaus pavaduotojas Arūnas Visockas teigė, kad ieškoma geriausių variantų, kokius įrengti atitvarus, kuriuos prieš renginius Vingio parke būtų nesunku sumontuoti, o jiems pasibaigus – išmontuoti ir neriboti ir pėsčiųjų, ir dviratininkų eismo.

Tačiau Žvėryno senbuviai įsitikinę, kad niekas netgi nežino, ar didelis pėsčiųjų skaičius gali įsiūbuoti tiltą. Mat kažin ar verta pasitikėti senais bandymais, jeigu tokie išvis buvo.

Vieną Žvėryno gyventoją piktino, kad po tilto rekonstrukcijos atitvarai buvo numesti paupyje.

„Jeigu jie nereikalingi – tegu išveža. O jeigu kas nors baiminasi dėl tilto – tegu sumontuoja“, – „Sostinei“ kalbėjo vyras.

Rekonstruotas ne tik pėsčiųjų tiltas. 162 hektarų Vingio parke per kelis mėnesius atnaujinta daugiau nei 7 kilometrai takų.

O naujas raudono asfalto takas jau rudenį susijungs su šiuo metu link verslo centro „Green Hall“ tiesiamu taku.

Kitąmet prie jo bus prijungtas naujas takas, tiesiamas iki pat Žaliojo tilto. („Sostinė“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.