Vilniečiams – nauja automobilių parkavimo sistema

Automobilių parkavimo paslaugas teikianti bendrovė „DK investicijos“ pristatė naują programėlę „ADCParking“, kuri automatiškai pasirūpina visais parkavimo mokesčiais – klientams nereikia dėl to sukti galvos ir gaišti laiko prie parkomatų. 

Prekybos centre "Europa" įdiegtas naujas būdas susimokėti už stovėjimą.<br>V.Balkūno nuotr.
Prekybos centre "Europa" įdiegtas naujas būdas susimokėti už stovėjimą.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2017, 12:16 PM, atnaujinta Aug 23, 2017, 12:19 PM

Vienas pirmųjų prie šios sistemos prisijungė Vilniaus miesto stiliaus centras „Europa“.  

„ADCParking” programėlė sukurta norint padėti greičiau ir paprasčiau atsiskaityti už parkavimo paslaugas. Viskas ko reikia – tai įsidiegti šią programėlę ir joje įvesti automobilio valstybinį numerį bei kreditinės kortelės duomenis. 

„Programėlė dar visai šviežia, o „Europos“ prekybos centras tapo viena pirmųjų vietų, kur jos naudotojai gali patogiai ir greitai atsiskaityti už parkavimą. Prie programėlės prijungiame ir kitas „ADCParking“ aikšteles, taigi artimiausiu metu mūsų klientai galės ja naudotis kitose „ADCParking“ administruojamose aikštelėse, kurių skaičius nuolat auga“, – sakė bendrovės „DK investicijos“ direktorius Tadas Baraišis. 

Parkavimas „Europos“ automobilių aikštelėje savaitgaliais yra nemokamas, o darbo dienomis kiekvienam automobiliui suteikiamos dvi nemokamos valandos. Tą pačią dieną atvykus antrą kartą, taikomas mokestis už automobilio stovėjimą.  

Už papildomą laiką lankytojai gali susimokėti automatinėje mokėjimo kasoje arba naudodami naująją mobiliąją programėlę.

„Jei nemokamas parkavimo laikas pasibaigia, šią programėlę telefone įsidiegusiems pirkėjams nebūtina ieškoti parkomato. Jie gali sėsti į savo automobilį ir išvažiuoti – priartėjus prie užtvaro sistema atpažins automobilį, užtvaras pakils, o reikiama suma bus automatiškai nurašyta nuo kreditinės kortelės sąskaitos, su kuria programėlė susieta. 

Tokiu būdu „Europos“ lankytojams pasiūlysime maksimaliai komfortišką automobilio parkavimą“, – sakė prekybos centro „Europa“ vadovė Rasa Vileikytė. 

Įvažiavę į „ADCParking“ administruojamą aikštelę vairuotojai gaus apie tai pranešimą, o išvažiuodami gaus pranešimą apie parkavimo pabaigą bei informaciją apie apmokėjimą. 

Programėlės naudotojai taip pat mato visa parkavimo istoriją ir gali atsisiųsti PVM sąskaitas-faktūras. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.