Sostinėje keisis į Pilaitę kursuojančių autobusų tvarkaraščiai

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad nuo vasario 10 dienos keisis Pilaitės maršrutų autobusų eismo tvarkaraščiai.

Planuojama, kad įgyvendinus tvarkaraščių pakeitimus pagerės pagreitės iš Pilaitės vykstančių keleivių kelionės.<br>Sauliaus Žiūros nuotr.
Planuojama, kad įgyvendinus tvarkaraščių pakeitimus pagerės pagreitės iš Pilaitės vykstančių keleivių kelionės.<br>Sauliaus Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2018, 11:54 AM

2017 metų pabaigoje Pilaitės pr. įrengus tik viešajam transportui skirtą juostą kurį laiką buvo stebimas 4-ojo G, 30-ojo, 32-ojo, 54-ojo, 63-iojo ir 75-ojo maršrutų autobusų važiavimas bei nustatytas tvarkaraščių korekcijos poreikis.

Planuojama, jog įgyvendinus šiuos tvarkaraščių pakeitimus pagerės minėtų maršrutų punktualumas bei pagreitės iš Pilaitės vykstančių keleivių kelionės.

Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje vilniustransport.lt bus paskelbti vasario 5 dieną, o atnaujinti tvarkaraščiai viešojo transporto stotelėse bus skelbiami nuo vasario 7 dienos.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje vilniustransport.lt, socialiniame tinkle „Facebook“, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt), darbo valandomis – ir telefonu (8 5) 210 7050.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?