Aukcione - M.Jacksono ir P.Walkerio automobiliai (video)

Netrukus automobiliai, kuriuos milijonai žiūrovų matė kino filmuose ar televizorių ekranuose, bus parduoti per aukcioną.

P.Walkerio vairuotas "Mitsubishi Lancer Evolution".<br>„Barrett-Jackson“ nuotr.
P.Walkerio vairuotas "Mitsubishi Lancer Evolution".<br>„Barrett-Jackson“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-11 12:42, atnaujinta 2018-02-17 16:35

Garsiausių pasaulio aktorių ir dainininkų vairuotus automobilius įsigyti pirmadienį pasiūlys aukcionų namai „Barrett-Jackson“.

Tarp šių automobilių – tragiškai žuvusio Paulo Walkerio filme „Greiti ir įsiutę 2” vairuotas „Mitsubishi Lancer Evolution“, dainininko Michaelio Jacksono „Pepsi“ reklamoje vairuotas „Ferrari Testarossa“ kabrioletas ir daugelis kitų.

Brangiausias sąrašo automobilis – prodiuserio, konkurso „X faktorius“ kūrėjo Simono Cowello „Bugatti Veyron“, bet anapilin iškeliavusių garsenybių automobiliai gali būti parduoti dar brangiau.

Aukcione taip pat bus siūlomas grupės „Kiss“ bosisto Gene Simmonso 1956-ųjų „Ford“ pikapas su „Shelby“ varikliu, krepšininko Kobe Bryanto 1963-ųjų „Chevy Impala“ ir mirusio aktoriaus, „Sopranų“ žvaigždės Jameso Gandolfinio „Oldsmobile 442“.

Taip pat bus parduoti keli filmuose pasirodę automobiliai - „Hudson Commodore 8” iš juostos „Ponios Deizės vairuotojas“, „Hummer H2” vienetinis kabrioletas iš „Majamio policija“, šiame filme pasirodžiusi jachta bei namelis ant ratų ir keli kiti automobiliai.

Dar du motociklus aukcionui pateikė „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris. Dalis iš surinktų lėšų bus paaukota su krūties vėžiu kovojančiam fondui.

Aukciono rengėjai skelbia, kad bus pasiūlytas ir septyniskart „Formulės-1” čempionui Michaeliui Schumacheriui priklausantis automobilis, bet nepraneša, kokia tiksliai mašina tai bus.

Žemiau esančiame vaizdo įraše galite pamatyti filmo "Greiti ir įsiutę 2" ištrauką, kurioje P.Walkeris įspūdingai manevruoja parduodamu „Mitsubishi Lancer Evolution“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.