Automobilio-kiaulės šeimininkas: „Važiuoti gatve nejauku“

Važiuojantys pro Vilniuje esančią Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvių sankryžą negali sulaikyti šypsenos. Vairuotojų dėmesį patraukia ryškiai rožinė kiaulė ant ratų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2014, 1:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:11 AM

Paršelio formos automobilis išmargintas užrašais, siūlančiais parduoti nebereikalingą transporto priemonę.

Neįprastų formų mašinos savininkas Simas portalui lrytas.lt pasakojo sulaukiantis itin daug dėmesio dėl šio automobilio.

Tačiau verslui daug sėkmės kiaulaitė nepridėjo – bene dažniau žmonės skambina norėdami pirkti šį automobilį, o ne palankia kaina parduoti savąjį.

Kiaulės formos kėbulo Simas nekonstravo pats, automobilis taip jau atrodė, kai vyras prieš pusmetį jį nusipirko. Po išpūstomis, iš montažinių putų sulipdytomis ir rausvais dažais nupurkštomis formomis slypi „Nissan Micra“.

Pasak pašnekovo, ji puikiai važiuoja, bet su kiaulaite niekas kasdien nevažinėja – ji užvedama tik kai reikia pervaryti iš vienos aikštelės į kitą.

„Iš pradžių buvo nejauku važiuoti gatve su ja, žmonės žiūri, rodo pirštais, bet dabar pripratau“, - pasakojo Simas.

Jis neslėpė, kad kiaulaitė pritraukia labai daug dėmesio, bet ne tokio, kokio verslininkas tikėjosi. Pasak Simo, vietoje skelbimų lentos įsigijus kiaulės formos automobilį klientų nepagausėjo, nors per septynerius darbo metus yra tekę nupirkti ir prabangų BMW X6.

„Žmonės skambina, bet nieko gero nesiūlo. Dažniausia visokius metalo laužus, nors superkame visokius automobilius nuo 100 iki 100 tūkst. litų“, - stebėjosi pašnekovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.