Neeilinė nesėkmė: kaip užvesti „žiguliuką“ su troleibusu (video)

Beribis Rusijos vairuotojų išradingumas ir vėl nepaliauja stebinti. Sankt Peterburge užgesusio VAZ 2109 nesugebėję užvesti jaunuoliai sugalvojo išjudinti mašiną itin originaliu būdu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:57 PM

Luktelėję stotelėje jie nustūmė „žiguliuką“ iki sustojusio troleibuso ir mikliai tempimo virve sukabino abi transporto priemones. Matyt, vaikinai planavo, kad lėtai pajudėjęs troleibusas „užtemps“ užgesusį VAZ ir kitoje stotelėje bus galima atkabinti lyną, tačiau įvykiai pasisuko visai ne pagal planą.

Troleibusas pajudėjo greičiau, nei jaunuoliai tikėjosi ir vairuotojas nebespėjo įšokti į vidų. Jis griebė už galinių durelių, bet jau buvo per vėlu. Troleibusas išsuko iš stotelės, o nevairuojamas VAZ nulėkė tiesiai ir rėžėsi į šalia gatvės pastatytą taksi automobilį.

Šis nuo smūgio jėgos apgadino ir priekyje stovėjusią mašiną. Vaikinams dar nespėjus atsitokėti prie jų pririedėjo policijos automobilis, lyg tyčia važiavęs pro šalį.

Juokingai graudų vaizdelį galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.