Gražuolei M.Šalčiūtei - nemalonios žinios iš antstolių

Kylančią Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždę, šokėją Moniką Šalčiūtę pasiekė nemaloni žinia. Antstoliai merginai priminė apie nusižengimą, kurį ji esą padarė prieš ketverius metus. Portalo tv.lrytas.lt laidos „Xperimentas“ žvaigždė sako, kad ją labai nemaloniai nustebino antstolių darbo metodai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-02 17:49, atnaujinta 2018-02-14 22:28

Tai esą įvyko 2010 metais. Antstolių atsiųstuose dokumentuose teigiama, kad tada merginą įmonė "Susisiekimo paslaugos" nubaudė 10 litų bauda. Už ką?

„Tiesa sakant, aš neprisimenu to įvykio. Kaip suprantu, aš nesusimokėjau baudos už važiavimą be bilieto autobusu. 10 litų, tai yra labai maža bauda, tai turbūt aš neturėjau ne pačio bilieto, bet moksleivio pažymėjimo. Tiksliai neprisimenu kaip ten buvo“, - portalui lrytas.lt pasakojo viena gražiausių Lietuvos merginų.

Ji sakė, kad tuo metu, dar būdama moksleive, važinėjo viešuoju transportu, nes vairuoti neturėjo teisės.

Praėjus ketveriems metams nuo to įvykio, bauda išaugo beveik 18 kartų. Antstoliai nurodo, kad už delsimą ir jų atliktą darbą Monika turi sumokėti ne tik 10 litų baudą, bet ir 167 litus už skolos išieškojimą - iš viso 177 litus.

„Aš nesuprantu vieno – kodėl jie pradėjo ieškoti manęs tik dabar? Kodėl nepaskambino ar neatėjo pas mane prieš metus, dvejus ar trejus? Juk aš niekur nesislėpiau ir būčiau tą baudą sumokėjusi! Bet man niekas nieko nesakė ir prisiminė tik dabar“, - piktinosi laidos „Xperimentas“ žvaigždė.

Mergina spėliojo – ar antstoliai visuomet taiko tokius metodus? 

„Aš esu dirbantis ir užsidirbantis žmogus, todėl man tai nesukels didelių problemų, nors už tokią sumą aš savaitę galėčiau valgyti. Bet ką daryti vaikui ar studentui? Manau, kad daugeliui tai būtų nemaža suma, kuri kirstų per kišenę“, - apgailestavo šokėja ir laidų vedėja.

Monika sakė, kad baudą sumokės artimiausiu metu, tačiau yra pasiryžusi apginti savo tiesą ir išsiaiškinti, kodėl antstoliai tiek delsė, nesurado jos anksčiau.

„Tai gerai, kad ta bauda nedidelė. Bet jei būčiau gavusi 200 litų, tai dabar reikėtų sumokėti 3400 litų baudą? Tai yra nesąžininga“, - piktinosi populiarioji mergina.

Ne tik žvaigždė, bet ir verslininkė

* Monikos karjera prasidėjo tada, kai mergina išgarsėjo socialiniame tinkle „Facebook“. Jos profilį seka daugiausiai lietuvių.

* Praėjusiais metais populiariausioje interneto televizijoje tv.lrytas.lt kūrė laidą „Monikos kokteilis“. Galima teigti, kad tai – sėkmingiausias visų laikų lietuviškos internetinės televizijos projektas.

* Šiuo metu ji ir portalo lrytas.lt žurnalistas Arnoldas Lukošius kuria pramoginę laidą „Xperimentas“, kuri populiarumu nenusileidžia „Monikos kokteiliui“.

* Kylanti pramogų pasaulio žvaigždė dalyvavo TV3 projekte „Šuolis“.

* 20 metų mergina turi savo verslą – yra sukūrusi šokių studiją.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.