Motociklininkai ruošiasi 20 tūkst. km kelionei per du žemynus

Pirmadienį Vidurio Rytuose motociklų entuziastai pradės kelionę per du žemynus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-05 14:42, atnaujinta 2018-02-14 07:43

Motociklu „Harley-Davidson Street Glide“ jie pasikeisdami važiuos geriausiais turistiniais maršrutais, supažindins su gyvomis kultūromis ir dalinsis kelionės įspūdžiais su savo gerbėjais.

Šioje įspūdingoje kelionėje dalyvaus daugiau kaip 50 atrinktų motociklininkų iš Europos, Vidurio Rytų ir Šiaurės Afrikos.

Jie paeiliui važiuos numatytu maršrutu ir dalinsis savo istorijomis internete. Į kelią leisis socialinės žiniasklaidos priemonių gerbėjai, garsenybės, žurnalistai ir žinomi motociklininkai.

Šį žygį „Harley Davidson“ įamžins pirmą kartą bendradarbiaudama su kūrybinės produkcijos bendrove „KngLAD“, kuri fiksuos tikras emocijas, nuotykius ir atradimus kiekviename kelionės posūkyje.

Trijų žmonių komanda filmuos kiekvieną kelionės etapą: fiksuos stulbinančias motociklininkų istorijas ir kurs patrauklų turinį, kuris parodys kokia įdomi ir jaudinanti gali būti kelionė motociklu.

„Discover More“ finalu taps „Street Glide“ atvykimas į Europos motociklų savaitę Austrijoje rugsėjo 6 dieną.

„Discover More“ motociklininkai švęs žygio pabaigą su tūkstančiais kitų aistringų motociklų gerbėjų didžiausiame Europoje atvirame motociklų festivalyje.

Motociklas, prie kurio kelyje prisijungs šimtai kitų prisiekusių turistų motociklininkų, šįmet gerbėjams bus demonstruojamas Europos parodose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.