Kačerginės žiedas laukia „putų“ mėgėjų

Paskutinį vasaros mėnesį „Nemuno žiedo“ lenktynių trasoje šoninio slydimo gerbėjai pasitiks trasoje svylančių padangų dūmuose. Rugpjūčio 1 dieną čia atgims šoninio slydimo treniruotės „Putadienis“.

"Putadienio" dalyviai Kačerginę jau penktadienį apgaubs padangų dūmais.<br>Organizatorių nuotr.
"Putadienio" dalyviai Kačerginę jau penktadienį apgaubs padangų dūmais.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 6:45 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:19 PM

Organizatoriai žada, kad penktadienio vakaras tikrai bus ypatingas.

Po pertraukos organizuojamas renginys sukvies virš dvidešimt įvairaus pajėgumo šoninio slydimo meistrų. Žiūrovai trasoje galės pamatyti tiek „senus drifto vilkus“, tiek ir naujokus. Taip pat šios kovos vingiuotoje šoninio slydimo trasoje virs savotiška miestų priešprieša.

Žinoma vilniečių komanda „Ruošk roges“ pasižymi agresyviu ir kontaktiniu slydimu. Todėl desantas iš Vilniaus turėtų stipriai pasipriešinti penkiems kauniečių „NP team“ dalyvausiantiems bolidams. Ši komanda turi gerą techniką, todėl visomis jėgomis sieks apginti savo miesto namų sienas.

Savo miestą atstovaus ir klaipėdiečiai. Šoninio slydimo komanda „Drift Devils“ iš pajūrio atvyks su trimis automobiliais. Ir jie tikrai nesiruošia lengvai pasiduoti be kovos.

Reginys tikrai bus vertas penktadienio vakarą praleisti ne namuose. Organizatoriai kviečia visus žiūrovus pasirūpinti kėdutėmis ir gaiviaisiais gėrimais. Renginys prasidės penktadienį, 18 valandą, „Nemuno žiedo“ trasoje.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.