„Ponas Bynas“ Rowanas Atkinsonas vėl pakliuvo į avariją

Aplamdomi profesionalioms varžyboms skirti sportiniai automobiliai dažniausiai sutaisomi pakankamai lengvai ir greitai. Visgi kalbant apie klasikinių automobilių lenktynes remonto darbų sumos gali būti gerokai didesnės. Incidentų visgi pasitaiko, pavyzdžiui, tokių kaip savaitgalį vykusiame „Goodwood Revival“ renginyje.

Rowanas Atkinsonas.<br>Scanpix nuotr.
Rowanas Atkinsonas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 10:47 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:37 PM

Tarp daugybės Anglijoje vykusių klasikinių automobilių lenktynių dalyvių buvo ir aktorius Rowanas Atkinsonas, geriausiai žinomas kaip Ponas Bynas. „Shelby Cup“ serijos varžybose vairuodamas „Ford Falcon Sprint“ kupė jis kaktomuša susidūrė su kitu automobiliu.

Remiantis britų žiniasklaidos pranešimais, tai nutiko po to, kai iš trasos išlėkė kiti du automobiliai. Greta R. Atkinsono važiavęs lenktynininkas sugebėjo išvengti avarijos, tačiau aktoriui nepavyko išvengti jam kelią pastojusio automobilio. Laimei, pats Rowanas rimtų sužeidimų išvengė.

Tikslios informacijos apie „Falcon“ kupė padarytą žalą nėra, tačiau ji buvo pakankamai didelė, nes automobilis lenktynėse daugiau nebevažiavo.

Primename, kad R. Atkinsonas yra prisiekęs automobilių entuziastas. Jis reguliariai vairuoja savo „McLaren F1“, su kuriuo, beje, patyrė keletą avarijų. Karts nuo karto jis parašo Jungtinės Karalystės automobilių leidiniams, yra buvęs „Top Gear“ greičiausių žvaigždžių sąrašo aukščiausioje pozicijoje.

Taip pat jis įtikino „Rolls-Royce“ paskolinti „Johny English Reborn“ filmavimui prototipą su V16 varikliu.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.