„Kauno rudens“ ralis pasirengęs startui

Organizacinių darbų maratonas prieš šeštadienį prasidėsiantį „Kauno rudens“ ralį jau eina į pabaigą. Kaip pasiruošta 41-ąjį kartą vyksiančioms tarptautinėms lenktynėms pasakojo varžybų koordinatorė Inga Juškevičiūtė.

Ralis "Kauno ruduo" dalyvių skaičiumi bus mažesnis, nei pernai, bet organizatorių manymu, tai renginiui suteiks jaukumo.<br>J.Anusauskienės nuotr.
Ralis "Kauno ruduo" dalyvių skaičiumi bus mažesnis, nei pernai, bet organizatorių manymu, tai renginiui suteiks jaukumo.<br>J.Anusauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-19 11:40, atnaujinta 2018-01-30 11:10

„Tiesą sakant, krūvis dabar truputį mažesnis nei praėjusiais metais, kai „Kauno rudens“ ralis buvo ir vienas iš Lenkijos ralio čempionato etapų. Dalyvių skaičius buvo gerokai didesnis, o organizaciniame štabe sukomės trise.

Dabar dirbam dviese. Sunku, bet mes žinom, kokias klaidas padarėm pernai ir kaip jas ištaisyti. Labai stengiamės ir panašu, kad kol kas viskas sekasi“, - tvirtino ji.

Pasak. I.Juškevičiūtės, daug kur gelbsti solidi „Kauno rudens“ ralio istorija. Nors „Kauno rudens“ ralis pastaraisiais metais keletą kartų keitė savo formatą, renginys turi tikrai neprastą vardą.

Kuo šių metų lenktynės skirsis nuo pernykščių?

„Visų pirma tuo, kad neturėsime tokio gausaus būrio svečių iš Lenkijos (pagal išankstinius susitarimus bendras etapas turėtų būti rengiamas 2015-aisiais). Mažesnis dalyvių skaičius suteiks raliui daugiau jaukumo.

Visi kiti dalykai, pelnę „Kauno rudeniui“ sportininkų ir žiūrovų simpatijas – išliks. Šių lenktynių greičio ruožai yra tapęs Lietuvos ralio klasika. Neabejoju, kad vyresnės kartos ralio fanai į pačias įdomiausias vietas gali nuvažiuoti nė karto nedirstelėję į žemėlapį“, - sakė ji.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.